Tuňákové těstoviny Express

Hodnocení:

Moje:

30 minut
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • těstoviny nejlépe barevné vrtule
    • uzený eidam čím víc tím líp
    • 1
      plechovka tuňák - ve vlastní šťávě
    • 1
      ks cibule menší

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Dáme vařit těstoviny al dente, mezitím nakrájíme cibuli na jemno, slijeme vodu (olej z plechovky tuňáka a na hrubo nastrouháme sýr).
2
Do horkých uvařených těstovin přidáme čerstvou cibuli, tuňáka a postupně i sýr při míchání ingrediencí. Podáváme ihned.
Zařazení: Maso Rybí
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Ivana Selucká
    Ivana Selucká |

    3. 5. 2008 15:37

    Velmi oblíbený salát u nás doma, ale dělám ho maličko jinak - nedávám cibuli, když tak pórek, papriku - na barvě nezáleži, samozřejmě tuňáka, sůl, pepř a strouhaný sýr. Všechno smíchám s horkými! těstovinami. Obložím rajčaty nebo spirálou ze salátové okurky.