Tuňákové rizoto

Hodnocení:

Moje:

30 minut
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      plechovka tuňák - ve vlastní šťávě
    • cibule
    • rajčata
    • mrkev
    • česnek
    • kečup - jemný
    • olej
    • sůl
    • pepř mletý
    • oregáno nebo jiné koření podle chuti
    • rýže

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na oleji zesklovatíme cibulku, přidáme na hrubo nastrouhanou mrkev, osolíme, okořeníme a krátce orestujeme.
2
Přimícháme na kousky nakrájená rajčata a krátce podusíme. Přidáme konzervu tuňáka, kečup dle chuti, třený česnek a dochutíme kořením.
3
Hotové promícháme s uvařenou rýží.
4
V rozpisu neuvádím přesné množství. Záleží na vaší chuti. Z 1 konzervy tuňáky připravíte asi tak 2 porce. Do směsi můžete přidat i pražené mandle. Fantazii se meze nekladou :-)
Zařazení: Maso Rybí
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • roman rigo
    roman rigo |

    3. 2. 2008 04:40

    def

  • Anonym
    Anonym |

    20. 5. 2007 17:02

    já si dávám uplně samotnýho tuňáka na rýži a je to taky mňam =o)

  • jana
    jana |

    9. 5. 2007 12:28

    dnes jsme meli k obedu, vyborne

  • Jozef T.
    Jozef T. |

    5. 5. 2007 19:27

    Ak použijete Tuniaka v rajcinovej omácke netreba pridávat kecup a chut je daleko zaujímavejsia (nasladlá chut kecupu nekombinuje s ingredienciami uvedenými v recepte).