Autor:

Tuňákové kuličky

Střední
Ingredience
Tuňák - ve vlastní šťávě
nebo v oleji
1 plechovka
Ovesné vločky 1 hrnek
Vegeta 1 lžíce
Brambory 4 ks
Vejce 2 ks
Sůl  
Strouhanka  
Olej  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Vločky namočíme na 20 minut do 100 ml vody, v které jsme rozmíchali vegetu.

Brambory uvaříme ve slupce v osolené vodě. Scedíme, oloupeme a nastrouháme už vychladlé. Do mísy dáme vločky, bramory, vejce a tuňáka bez nálevu. Směs smícháme a dle potřeby zahustíme strouhankou.

Ze směsi tvoříme kuličky, které obalíme ve strouhance a smažíme na oleji.

Hodí se třeba k bramborovému salátu.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Linecký koláč s marmeládou a mandlemi Gastrovýlet do Rakouska. Vyzkoušejte 6 skvělých receptů Články z

Komentáře k receptu: Tuňákové kuličky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web