Tuňáková pomazánka VI.

Hodnocení:

Moje:

15 minut
4
porce

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      plechovka tuňák - ve vlastní šťávě
    • 1
      kelímek pomazánkové máslo
    • 1
      lžíce rajský protlak
    • 0,5
      ks cibule
    • sůl
    • pepř mletý
    • citronová šťáva

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Z tuňáka slejeme všechnu šťávu, smícháme jej s nadrobno nakrájenou cibulí, pomazánkovým máslem (já kupuji pomazánkové máslo s bílým jogurtem), rajským protlakem, podle chuti osolíme, opepříme a přidáme trochu čerstvě vymačkané citrónové šťávy.
2
Pomazánku jíme s jakýmkoliv pečivem, výborná je s rajčatovou ciabattou. Pomazánka je nejlepší druhý den, kdy jsou jednotlivé ingredience hezky propojené.
Zařazení: Chuťovky Pomazánky
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Lula
    Lula |

    21. 3. 2017 09:24

    Jak velká je ta plechovka tunaka?????na trhu je spousta gramáží. :-\

  • Andělínek
    Andělínek |

    26. 1. 2015 19:31

    Dneska jsem zkoušela a musím pochválit :) je úžasná :) už nikdy víc kupovanou <3

  • lucka142346
    lucka142346 |

    18. 3. 2013 16:47

    nesnasim tunaka :-$ :-$ :-$ :-$ :-$ fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj

  • Romana
    Romana |

    30. 1. 2013 08:37

    Pomazánka je výborná, všem moc chutnala! :-)

  • Lucie1988
    Lucie1988 |

    2. 11. 2011 11:30

    děkuji za pochvalu a přidanou fotku, vypadá to krásně :-)

  • Ankamamka1
    Ankamamka1 |

    21. 7. 2011 19:27

    musím uznat,že lepší tuňákovou pomazánku jsem za celých 27 let života nejedla :-) je v oblíbených a už žádnou jinou...všem doporučuju ;-)

  • Ankamamka1
    Ankamamka1 |

    21. 7. 2011 13:11

    tak uvidíme...dneska na večeři vyzkoušíme,pak podáme info-popř.foto ;-)