Autor:

Tuňáková pomazánka s tatarkou

15 minut PT0H15M
Snadné
Ingredience
Tuňák - ve vlastní šťávě 1 plechovka
Tatarská omáčka 1 sklenice
Majonéza 1 sklenice
Cibule
střední
1 ks
Tvrdý sýr 100 g
Hořčice plnotučná 2 lžička
Vejce 3 ks
Sůl  
Pepř mletý  

Postup přípravy:

Zařazení: Chuťovky, Pomazánky

Nejdříve smícháme tuňáka ( bez oleje) s tatarkou a majonézou, potom přdáme hořčici, sůl, pepř, a tři na tvrdo uvařené vejce ( ty do pomazánky buď nastrouháme nebo protlačíme přes mačkátko na brambory), pro docucení nastroháme tvrdý sýr. A můžeme podávat s čerstvým chlebem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Tuňáková pomazánka s tatarkou

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Velký test řasenek v ceně od 250 do 450 korun: Která je nejlepší? Velký test řasenek v ceně od 250 do 450 korun: Která je nejlepší?
Vodka s klobásou nebo sprej na astma: Jaké šílené diety lidé drží? Vodka s klobásou nebo sprej na astma: Jaké šílené diety lidé drží?
Gastrický bypass - jednoduchá operace, která zachraňuje životy Gastrický bypass - jednoduchá operace, která zachraňuje životy
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web