Tuňáková pomazánka light

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 7
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks lučina
    • hořčice plnotučná
    • jarní cibulka
    • petržel
    • pažitka
    • sůl
    • pepř mletý
    • 1
      ks tuňák - ve vlastní šťávě (Konzerva)

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Cibulku a bylinky nakrájíme, tuňáka okapeme a vše důkladně smícháme dohromady, lze přidat i nakrájené vajíčko natvrdo.
2
Pomazánka chutná dobře i samostatně jako salát.
Zařazení: Chuťovky Pomazánky
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • ladzy
    ladzy |

    18. 6. 2016 20:27

    Moc dobrý recept jsem nadšená <3 <3 <3

  • ladzy
    ladzy |

    18. 6. 2016 20:27

    Moc dobrý recept jsem nadšená <3 <3 <3

  • Andy2013
    Andy2013 |

    4. 1. 2014 14:37

    Moc dobrá ;-) hlavně ze surovin, které jsou téměř vždy po ruce :-)

  • ČernáLuna
    ČernáLuna |

    24. 11. 2013 09:21

    Opravdu dobrá pomazánka, navíc i zdravá, úžasná kombinace :)

  • delfin32
    delfin32 |

    24. 3. 2013 11:31

    Zkoušela jsem variantu s tvarohem a bohužel to nějak nebylo ono :-( Pomazánka byla dost kyselá, takže jsem musela doslazovat kečupem, aby to kromě mne vůbec někdo z rodiny pozřel. Pro hlídače linie výborná varianta, ale ve verzi pro děti raději tvaroh nedoporučuji.

  • Josef Herčík
    Josef Herčík |

    2. 2. 2013 08:01

    Tuto pomazánku dělám několik let, tak jak popisuje Jana Matoušková ... je výborná. :-) někdy podle chuti přidám kečup. Může být i pálivější ... :-)

  • Danka Snášelová
    Danka Snášelová |

    27. 3. 2009 10:44

    Pro sebe si dělám pomazánku i ze sardinek ve vlastní šťávě. Místo Lučiny dávám nízkotučný tavený sýr Fito, který má 25% tuku v sušině.

  • Eva J.
    Eva J. |

    27. 3. 2009 10:01

    Výborný nápad pro všechny, kdo si hlídají linii, mňamka :o)

  • Jana V.
    Jana V. |

    4. 1. 2008 01:23

    Výborná pomazánka,já dávám místo lučiny netučný tvaroh ve vaničce,a nakrájenou naloženou okurku.

  • Jana Matoušková
    Jana Matoušková |

    21. 12. 2007 09:17

    Pomazánka je opravdu výborná! Vyzkoušela jsem jí a od té doby jsem jí dělala už několikrát a pokaždé měla velký úspěch! Stačí pouze tuňák, lučina a jarní cibulka, ani není potřeba petržel či pažitka. Vřele doporučuji!