Autor:

Tuňáková pomazánka IV.

10 minut PT0H10M
Snadné
Ingredience
Tuňák - ve vlastní šťávě
malá
1 plechovka
Sůl  
Pepř mletý  
Citron
pár kapek
 
Olivový olej 1 lžíce
Cibule
malá
1 ks
Pomazánkové máslo 1 balení
Majonéza 3 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Chuťovky, Pomazánky, Rybí

Z konzervy vylejeme vodu, do mísy dáme tuňáka, zakapeme olivovým olejem, pokapeme citronem, přidáme jemně nasekanou cibulku (já používám elektrické nože), sůl, pepř, pomazánkové máslo a majolku a vše promícháme a je hotovo. Kdo má rád, může našlehat mixérem, já jen míchám.

Výborná a jednoduchá pomazánka na jakékoliv pečivo. Vše máte hotovo do 10 minut.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1
Bryndzové pirohy Vyzkoušejte speciality ze slovenské kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Tuňáková pomazánka IV.

Komentáře

  1. Zuzana Šindlerová   08.06.2007 | 7:25 | reagovat |

    Moc dobrá, s celozrnným pečivem nemá chybu.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Velký test řasenek v ceně od 250 do 450 korun: Která je nejlepší? Velký test řasenek v ceně od 250 do 450 korun: Která je nejlepší?
Vodka s klobásou nebo sprej na astma: Jaké šílené diety lidé drží? Vodka s klobásou nebo sprej na astma: Jaké šílené diety lidé drží?
Gastrický bypass - jednoduchá operace, která zachraňuje životy Gastrický bypass - jednoduchá operace, která zachraňuje životy
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web