Tuňáková pomazánka IV.

Hodnocení:

Moje:

10 minut
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      plechovka tuňák - ve vlastní šťávě malá
    • sůl
    • pepř mletý
    • citron pár kapek
    • 1
      lžíce olivový olej
    • 1
      ks cibule malá
    • 1
      balení pomazánkové máslo
    • 3
      lžíce majonéza

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Z konzervy vylejeme vodu, do mísy dáme tuňáka, zakapeme olivovým olejem, pokapeme citronem, přidáme jemně nasekanou cibulku (já používám elektrické nože), sůl, pepř, pomazánkové máslo a majolku a vše promícháme a je hotovo. Kdo má rád, může našlehat mixérem, já jen míchám.
2
Výborná a jednoduchá pomazánka na jakékoliv pečivo. Vše máte hotovo do 10 minut.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Zuzana Šindlerová
    Zuzana Šindlerová |

    8. 6. 2007 07:25

    Moc dobrá, s celozrnným pečivem nemá chybu.