Autor:

Tuňáková mňamka

Snadné
Ingredience
Tuňák - ve vlastní šťávě 2 plechovka
Cibule 1 ks
Česnek 2 stroužek
Zeleninové lečo
700g
1 sklenice
Chilli papričky 1 ks
Oregáno 1 špetka
Sůl 1 špetka
Pepř mletý 1 špetka
Eidam sýr 100 g

Postup přípravy:

Cibuli nakrájíme najemno, osmahneme na trošce oleje, přidáme prolisovaný česnek, tuňáka, lečo, chilli papričky nakrájené najemno. Na mírném ohni dusíme 10 minut, malinko podlijeme, okořeníme. Provaříme.

Podáváme posypané nastrouhaným sýrem k hranolkám nebo americkým bramborám.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Ryba „na lešo‟ Poznejte poklady balkánské kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Tuňáková mňamka

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Petrklíče, hyacinty, narcisy: Jak na to, aby vydržely i v interiéru Petrklíče, hyacinty, narcisy: Jak na to, aby vydržely i v interiéru
5 ranních návyků, po kterých se bohužel přibírá 5 ranních návyků, po kterých se bohužel přibírá
Omlazení pro vaši pleť: pleťové masky. Jaké si můžete dopřát v salonech? Omlazení pro vaši pleť: pleťové masky. Jaké si můžete dopřát v salonech?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web