Tuňáková míchanice

20 minut PT0H20M
Snadné
Ingredience
Tuňák - ve vlastní šťávě 1 plechovka
Cibule 1 ks
Kmín  
Sůl  
Pepř mletý  
Vejce 3 ks
Zelenina
na oblohu
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Na pánvičku vylijeme olej z plechovky, osmažíme na kostičky nakrájenou cibulku, přidáme tuňáka, rozmačkáme, prohřejeme, přidáme kmín, pepř a nakonec vmícháme 3 vajíčka, osolíme, a necháme mírně zatáhnout.
Míchanici natírám na chleba, krásně se všechno do chlebu vsákne a má to jiný šmak, než když přikusujeme chleba k míchanici na talířku.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Strapačky s kysaným zelím a uzeným Tradiční slovenská kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Tuňáková míchanice

Komentáře

  1. Miroslava Severová   31.01.2007 | 13:14 | reagovat |

    To vypadá zajímavě,už si tisknu, uděláme si k večeři.Sem tam si někdy koupím konzervičku tuňák s vejci, ale tohle bude asi mnohem lepší!!

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě
Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit? Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit?
Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web