Autor:

Tuňák s cuketou

60 minut PT0H60M
Střední
Porce: 4
Ingredience
Cuketa
malé
4 ks
Tuňák
v oleji
2 plechovka
Smetana na vaření 1 ks
Cibule
větší
1 ks
Sýr 150 g
Olivový olej  
Sůl  
Pepř mletý  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Nejdříve podusíme cukety cca 20 minut v tlakovém hrnci, po vyjmutí je rozřízneme na půl (podélně) a vydlabeme vnitřek, tak aby pořád slupka držela formu. Na olivovém oleji zesklovatíme cibulku, kterou jsme již měli připravenou a nakrájenou na kostičky. Na cibulku dáme na pánev nakrájenou dužinuz cuketek a tuňáka (bez oleje) a zalejeme smetanou. 5-7 minut povaříme. Poté vzniklou hmotu dáme do vydlabaných slupek od cuket, posypeme strouhaným sýrem a dáme zapéci (cca 15-20 min.).
Servírujeme s vařenou rýží.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Horká čokoláda s domácími müsli tyčinkami Horské svačiny Články z

Komentáře k receptu: Tuňák s cuketou

Komentáře

  1. Alena   27.06.2008 | 13:39 | reagovat |

    vynikajúce...... ale mladé cukety vôbec netreba vopred predvariť - je to priam škoda...... stačí vydlabať tak aby pod šupkou zostalo cca 0,5 - 1 cm dužiny, naplniť a piecť...... až je dužina na okrajoch taká sklovitá...... a syr na vrchu zapečený......tak isto robím aj baklažán (lilek) - tiež nepredváram, škoda vitamínov......

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Někteří dospělí neumí trávit mléko! Čím ho ve stravě nahradit? Někteří dospělí neumí trávit mléko! Čím ho ve stravě nahradit?
Chcete ušetřit při nákupu poootravin? BILLA nově zlevňuje 1000 proooduktů Chcete ušetřit při nákupu poootravin? BILLA nově zlevňuje 1000 proooduktů
Tento týden v Ulici: Prozrazená tajemství, rodinná hádka i konec velkého přátelství! Tento týden v Ulici: Prozrazená tajemství, rodinná hádka i konec velkého přátelství!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web