Autor:

Tuna pasta

Střední
Ingredience
Kečup - jemný  
Majonéza  
Parmazán  
Těstoviny  
Tuňák
dvě plechovky
 
Kukuřice
ve sladkokyselém nálevu -rozdělaná na kostičky
1 plechovka

Postup přípravy:

Zařazení: Maso

Tuňáka dáme na pánev a prohřejeme, přidáme kukuřici a dále prohříváme. Těstoviny uvaříme obvyklým způsobem. Když jsou těstoviny uvařené, přidáme k nim tuňáka s kukřicí, podle chuti kečup a majonézu. Vše promísíme a podáváme posypané parmazánem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Pečené kuřecí kousky na medu Leden mnoha chutí Články z

Komentáře k receptu: Tuna pasta

Komentáře

  1. blanche   28.04.2005 | 18:39 | reagovat |

    Výborné, rychlé, dá se jíst i nastudeno jako salát, majonézu možno nahradit lučinou, dodá výborně jemnou chuť. Já do toho dávám ještě olivy nakrájené na kolečka. MŇAM!

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web