Autor:

Tuna pasta

Střední
Ingredience
Kečup - jemný  
Majonéza  
Parmazán  
Těstoviny  
Tuňák
dvě plechovky
 
Kukuřice
ve sladkokyselém nálevu -rozdělaná na kostičky
1 plechovka

Postup přípravy:

Zařazení: Maso

Tuňáka dáme na pánev a prohřejeme, přidáme kukuřici a dále prohříváme. Těstoviny uvaříme obvyklým způsobem. Když jsou těstoviny uvařené, přidáme k nim tuňáka s kukřicí, podle chuti kečup a majonézu. Vše promísíme a podáváme posypané parmazánem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Lilky plněné jehněčím masem a zeleninou Řecká božská kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Tuna pasta

Komentáře

  1. blanche   28.04.2005 | 18:39 | reagovat |

    Výborné, rychlé, dá se jíst i nastudeno jako salát, majonézu možno nahradit lučinou, dodá výborně jemnou chuť. Já do toho dávám ještě olivy nakrájené na kolečka. MŇAM!

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Plné, nebo úzké: Co o vaší povaze vypovídá tvar rtů? Plné, nebo úzké: Co o vaší povaze vypovídá tvar rtů?
Vědci varují ženy před nošením podprsenek. Vážně jsou nebezpečné? Vědci varují ženy před nošením podprsenek. Vážně jsou nebezpečné?
5 zásadních pravidel sexu s kamarádem! Hlavně u něj nepřespávejte! 5 zásadních pravidel sexu s kamarádem! Hlavně u něj nepřespávejte!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web