Trojité řízky

Hodnocení:

Moje:

60 minut
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      ks vepřová krkovice
    • 4
      plátek plátkový sýr
    • 4
      plátek šunkový salám
    • sůl
    • pepř mletý
    • 1
      ks vejce
    • mouka
    • strouhanka
    • hořčice

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Z vejce, mouky a strouhanky připravíme těstíčko.
2
Maso naklepeme, osolíme, opepříme, slabě potřeme hořčicí, položíme na ni plátek sýra, opět slabě potřeme hořčicí, na sýr dáme plátek šunky a obalíme v těstíčku.
3
Smažíme z obou stran na oleji.
4
Podáváme s bramborovou kaší a zeleninovým salátem.
Zařazení: Maso Vepřové
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Michal Š.
    Michal Š. |

    1. 5. 2011 17:00

    Vyzkouše-li jsme a bylo to skvělé. Misto šunky muže být i slanina.

  • Světlana Čelechovská
    Světlana Čelechovská |

    21. 6. 2007 13:31

    ...trojité řízky jsem nedávno jedla v jedné restauraci ale tam bylo kuřecí, vepřové a hovězí maso "natlučené" do sebe...bylo to bez obalování, ale fakt hrozně dobré...kdyby někdo věděl jak "na to", moooc by mně to zajímalo...

  • Irena Klasová
    Irena Klasová |

    20. 6. 2007 09:26

    Dobrá inspirace na nedělní oběd, tisknu a vyzkouším.