Autor:

Trojí mls

Střední
Těsto
Vejce 2 ks
Rostlinný olej 1 dl
Cukr
mletý
100 g
Mléko 1/4 l
Kakao 2 lžíce
Prášek do pečiva 1 balíček
Hladká mouka 300 g
Náplň
Vanilkový pudink 2 balíček
Mléko 1/4 l
Vanilkový cukr 2 balíček
Cukr
mletý
100 g
Máslo 150 g
Karamelový krém
Salko
uzavřené vaříme ve vodní lázni 2 hodiny den dopředu
1 plechovka
Máslo 1 kostka
Čokoláda 1 ks
Sušenky BE-BE 2 balíček

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Řezy

Žloutky umícháme s cukrem do pěny, přidáme kakao, olej, mléko, mouku s práškem do pečiva, umícháme a nakonec zlenka přidáme sníh z bílků. Těsto nalijeme na plech a upečeme.

Uvaříme pudink, všleháme máslo a cukr, natřeme na upečený, vychladlý korpus.

Na náplň poklademe Bebe sušenky, rozetřeme karamelový krém a pocákáme čokoládou. Necháme aspoň 2 hodiny v lednici.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
2
4 1 5 1
Sušenky s arašídovým krémem Čokoládové potěšení. Tohle jsou ty nejlepší recepty! Články z

Komentáře k receptu: Trojí mls

Komentáře

  1. Iveta Janatová   12.09.2008 | 7:45 | reagovat |

    Tak tato buchtička je vynikající a bomba.Vařím salko v klasickém hrnci na elektrickém sporáku taky 2 hodiny a je čas akorát.V papiňáku to bude určitě rychlajší.

  2. Tereza J.   11.09.2008 | 19:14 | reagovat |

    Janka, nechytaj ma za slovíčka, ja som nezávisle od ostatných názorov napísala ako varím Salko ja.

  3. Jana Remková   11.09.2008 | 17:37 | reagovat |

    Ano,Terezko,ale Laďka se mne ptala na skype a když jsem jí řekla,že já vařím 2 hodiny,tak reagovala na to slovy "to je moooc"až pak jsem se tady koukla.Mi je ta délka vaření celkem fuk,vařím to na kamnech u babiny většinou.Jde jen o to,že čím déle,tím je to tmavší karamel.V papiňáku se to samozřejmě vaří kratší dobu

  4. Tereza J.   11.09.2008 | 13:48 | reagovat |

    Janka, veď som napísala, že ho varím v papiňáku :)))

  5. Michaela V   11.09.2008 | 10:21 | reagovat |

    Já ho opravdu vařím 2 hod. a taky ho během varu pootočím,aby zkaramelizoval stejnoměrně. Je to náš oblíbený recept,nesmí chybět na žádné oslavě. A pokud je stejný jako už jiný tady uvedený recept,tak se omlouvám,nevěděla jsem to :-).Všechny zdravím-autorka tohoto receptu(opomněla jsem souhlasit se zveřejněním jména)

1 2 3 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný! Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web