Autor:

Trojí mls

Střední
Těsto
Vejce 2 ks
Rostlinný olej 1 dl
Cukr
mletý
100 g
Mléko 1/4 l
Kakao 2 lžíce
Prášek do pečiva 1 balíček
Hladká mouka 300 g
Náplň
Vanilkový pudink 2 balíček
Mléko 1/4 l
Vanilkový cukr 2 balíček
Cukr
mletý
100 g
Máslo 150 g
Karamelový krém
Salko
uzavřené vaříme ve vodní lázni 2 hodiny den dopředu
1 plechovka
Máslo 1 kostka
Čokoláda 1 ks
Sušenky BE-BE 2 balíček

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Řezy

Žloutky umícháme s cukrem do pěny, přidáme kakao, olej, mléko, mouku s práškem do pečiva, umícháme a nakonec zlenka přidáme sníh z bílků. Těsto nalijeme na plech a upečeme.

Uvaříme pudink, všleháme máslo a cukr, natřeme na upečený, vychladlý korpus.

Na náplň poklademe Bebe sušenky, rozetřeme karamelový krém a pocákáme čokoládou. Necháme aspoň 2 hodiny v lednici.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
2
4 1 5 1
Guacamole avokádový dip IQ menu nejen pro vaši hlavu Články z

Komentáře k receptu: Trojí mls

Komentáře

  1. Iveta Janatová   12.09.2008 | 7:45 | reagovat |

    Tak tato buchtička je vynikající a bomba.Vařím salko v klasickém hrnci na elektrickém sporáku taky 2 hodiny a je čas akorát.V papiňáku to bude určitě rychlajší.

  2. Tereza J.   11.09.2008 | 19:14 | reagovat |

    Janka, nechytaj ma za slovíčka, ja som nezávisle od ostatných názorov napísala ako varím Salko ja.

  3. Jana Remková   11.09.2008 | 17:37 | reagovat |

    Ano,Terezko,ale Laďka se mne ptala na skype a když jsem jí řekla,že já vařím 2 hodiny,tak reagovala na to slovy "to je moooc"až pak jsem se tady koukla.Mi je ta délka vaření celkem fuk,vařím to na kamnech u babiny většinou.Jde jen o to,že čím déle,tím je to tmavší karamel.V papiňáku se to samozřejmě vaří kratší dobu

  4. Tereza J.   11.09.2008 | 13:48 | reagovat |

    Janka, veď som napísala, že ho varím v papiňáku :)))

  5. Michaela V   11.09.2008 | 10:21 | reagovat |

    Já ho opravdu vařím 2 hod. a taky ho během varu pootočím,aby zkaramelizoval stejnoměrně. Je to náš oblíbený recept,nesmí chybět na žádné oslavě. A pokud je stejný jako už jiný tady uvedený recept,tak se omlouvám,nevěděla jsem to :-).Všechny zdravím-autorka tohoto receptu(opomněla jsem souhlasit se zveřejněním jména)

1 2 3 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě
Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit? Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit?
Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web