Třešně ve vlastní šťávě

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Věra z DC

Suroviny

Vložit do nákupu
    • třešně
    • cukr

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Oprané, vypeckované třešně skládáme do připravených sklenic a prosypáváme cukrem. Do sklenice o obsahu 320 ml dáváme 2-4 lžíce cukru, do sklenice o obsahu 720 ml dáváme 4-8 lžic cukru. Sterilujeme 20-25 minut při 80 °C.

Komentáře k receptu

  • Jaroslava
    Jaroslava |

    1. 7. 2013 11:58

    třešně ve vlastní štávě děláme každý rok, recept výborný a jen se po nich zapráší, děkujeme

  • Alena Štraitová
    Alena Štraitová |

    21. 6. 2007 19:53

    Je to výborné, rozhodně lepší než celé zavařované třešně. Doporučuji.