Autor:

Třešně ve vlastní šťávě

Střední
Ingredience
Třešně  
Cukr  

Postup přípravy:

Oprané, vypeckované třešně skládáme do připravených sklenic a prosypáváme cukrem. Do sklenice o obsahu 320 ml dáváme 2-4 lžíce cukru, do sklenice o obsahu 720 ml dáváme 4-8 lžic cukru. Sterilujeme 20-25 minut při 80 °C.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Komentáře k receptu: Třešně ve vlastní šťávě

Komentáře

  1. Jaroslava   01.07.2013 | 11:58 | reagovat |

    třešně ve vlastní štávě děláme každý rok, recept výborný a jen se po nich zapráší, děkujeme

  2. Alena Štraitová   21.06.2007 | 19:53 | reagovat |

    Je to výborné, rozhodně lepší než celé zavařované třešně. Doporučuji.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Cvičíte jógu, abyste zhubli? Blbost, tvrdí lektorka! K čemu se hodí? Cvičíte jógu, abyste zhubli? Blbost, tvrdí lektorka! K čemu se hodí?
5 andělů, kteří vám pomůžou najít a udržet lásku 5 andělů, kteří vám pomůžou najít a udržet lásku
Jak se nejlépe ubránit v zimních měsících nachlazení Jak se nejlépe ubránit v zimních měsících nachlazení
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web