Autor:

Třešně ve vlastní šťávě

Střední
Ingredience
Třešně  
Cukr  

Postup přípravy:

Oprané, vypeckované třešně skládáme do připravených sklenic a prosypáváme cukrem. Do sklenice o obsahu 320 ml dáváme 2-4 lžíce cukru, do sklenice o obsahu 720 ml dáváme 4-8 lžic cukru. Sterilujeme 20-25 minut při 80 °C.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Komentáře k receptu: Třešně ve vlastní šťávě

Komentáře

  1. Jaroslava   01.07.2013 | 11:58 | reagovat |

    třešně ve vlastní štávě děláme každý rok, recept výborný a jen se po nich zapráší, děkujeme

  2. Alena Štraitová   21.06.2007 | 19:53 | reagovat |

    Je to výborné, rozhodně lepší než celé zavařované třešně. Doporučuji.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii
Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce! Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce!
Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy? Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web