Treska v hořčicové omáčce

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 800
      g filé z tresky
    • 1
      ks citron
    • 1
      lžíce mouka
    • 250
      ml mléko
    • 2
      lžíce hořčice
    • 1
      lžíce petrželka
    • máslo na vymazání
    • sůl
    • pepř mletý
    • muškátový oříšek
    • paprika - sladká

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Tresčí filé opláchneme studenou vodou, osušíme a pokapeme citrónovou šťávou. Zapékací misku vymažeme máslem. V rozpuštěném másle osmažíme mouku do zlatova. Za stálého míchání přiléváme mléko a několik minut povaříme. Omáčku ochutíme hořčicí, solí, pepřem, muškátovým oříškem a petrželkou.
2
Rybí filé z obou stran osolíme, vložíme do zapékací misky a posypeme parikou. Rybu zalijeme omáčkou a rozložíme kousky másla. Pečeme v troubě rozehřáté na 220°C asi 15 minut. Podle chuti ozdobíme kolečky citrónu a zelenou petrželekou.
Zařazení: Maso Rybí
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Tereza T
    Tereza T |

    23. 9. 2011 11:09

    Opraveno, číslovku jsem umazala, myslím, že tam nepatří. Díky!

  • recepty73
    recepty73 |

    22. 9. 2011 22:40

    ...když zadám v pokročilém vyhledávání ,,pro děti,, , tak tam je ;-) ...

  • Simča S.
    Simča S. |

    22. 9. 2011 22:38

    Tak já už to tu nevidím, ale zajímala by mne ta číslovka v názvu. Co to je to 409. ???

  • recepty73
    recepty73 |

    22. 9. 2011 21:32

    ...já to tu vidím stále...

  • Tereza T
    Tereza T |

    30. 11. 2010 14:12

    Opraveno, díky.

  • Ladia
    Ladia |

    29. 11. 2010 22:42

    Není pro děti

  • Šoulin
    Šoulin |

    3. 11. 2010 13:18

    Tenhle recept znám, dělám ho již hodně let, je fakt dobrý. Doporučuji vyzkoušet. Je to vzrušující chuť ryby.