Treska rychle a jinak

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
45 minut
neuvedeno
neuvedeno
autor: Pastis

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 500
      g filé z tresky
    • 2
      lžíce máslo
    • 2
      lžíce majonéza
    • 2
      lžíce zakysaná smetana
    • 1
      lžička citronová šťáva
    • cayenský pepř nebo grilovací koření
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Troubu předehřejeme na 175 °C.
2
V misce smícháme majonézu, smetanu a tekuté máslo s citronovou šťávou. Tresku položíme na pekáček, okořeníme a osolíme. Přelijeme ji omáčkou z misky.
3
Pečeme 25-30 minut, až se filé dá rozdělit vidličkou na kousky.
4
Servírujeme s kapustičkami a brambory, které přelijeme omáčkou z pekáčku.
Zařazení: Maso Rybí
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • moucr
    moucr |

    5. 9. 2011 20:23

    Moc dobré..:))