Autor:

Treska rychle a jinak

45 minut PT0H45M
Snadné
Ingredience
Filé z tresky 500 g
Máslo 2 lžíce
Majonéza 2 lžíce
Zakysaná smetana 2 lžíce
Citronová šťáva 1 lžička
Cayenský pepř
nebo grilovací koření
 
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Troubu předehřejeme na 175 °C.
V misce smícháme majonézu, smetanu a tekuté máslo s citronovou šťávou. Tresku položíme na pekáček, okořeníme a osolíme. Přelijeme ji omáčkou z misky.
Pečeme 25-30 minut, až se filé dá rozdělit vidličkou na kousky.
Servírujeme s kapustičkami a brambory, které přelijeme omáčkou z pekáčku.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 1x)
Hovězí ragú se zeleninou Tip na sváteční oběd: skvělá chuť ragú Články z

Komentáře k receptu: Treska rychle a jinak

Komentáře

  1. moucr   05.09.2011 | 20:23 | reagovat | závadný

    Moc dobré..:))

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web