Autor:

Treska na kari se žampiony

Střední
Ingredience
Filé z tresky
(Výborný je i pangasius)
600 g
Smetana ke šlehání 1 balení
Žampiony 150 g
Hladká mouka
Na obalení
 
Máslo 1 lžíce
Kari 10 g
Olej  
Sůl  
Pepř mletý  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Porce ryby zakapat citronem, osolit a nechat 10 minut odležet. Obalit v hladké mouce a opéct na rozehřátém oleji. Maso vyjmout, do výpeku přidat máslo, nakrájené žampiony a kari koření. Dušené žampiony zalít smetanou a mírně osolit. Já jsem dala rybu ještě na chviličku pod gril, aby chytla pěknou barvu a dala jsem na ni trochu koření na grilované ryby.

Výborná příloha jsou dušené brambory posypané sekanou petrželovou natí.

Zdroj: Blesk pro ženy.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Recepty na dipy, které korunují vaše dílo Články z

Komentáře k receptu: Treska na kari se žampiony

Komentáře

  1. Petr.VF   14.11.2010 | 14:18 | reagovat |

    Dnes jsme si to uvařili z pravé norské tresky. Bylo o vynikající, díky za recept <:-)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje? Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje?
Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky! Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky!
Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět? Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web