Autor:

Třeboňský zapečený kapr

Střední
Ingredience
Kapr
4 porce - může být i jiná ryba
4 ks
Sůl  
Citronová šťáva  
Pórek 1 ks
Celer 1/2 ks
Žampiony 5 ks
Máslo 100 g
Vejce 5 ks
Mléko 3 dl
Hladká mouka
vrchovaté
2 lžíce
Sýr 100 g
Tuk  
Třeboňský zapečený kapr

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Porce kapra osolíme a pokapeme citronovou šťávou. Rozehřejeme máslo, přidáme nadrobno nakrájený pórek, nastrouhaný celer a na plátky nakrájené žampiony. Podusíme, až se odpaří tekutina, vložíme rybu a po obou stranách ji osmahneme.

Rybu vložíme do vymazané zapékací misky, na ni dáme zeleninu s houbami a necháme v troubě prohřát. Vejce rozšleháme v mléce, přidáme mouku a omáčkou rybu přelijeme. Posypeme sýrem a zapékáme, až sýr zezlátne.

Podáváme se salátem z pekinského zelí.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Sýrové fondue Fondue - společenská záležitost Články z

Komentáře k receptu: Třeboňský zapečený kapr

Komentáře

  1. lucadanek   29.12.2013 | 1:37 | reagovat |

    výborné :-)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

30 nejtrapnějších vět, kterými se s námi rozcházejí: Kolik z nich jste slyšela i vy? 30 nejtrapnějších vět, kterými se s námi rozcházejí: Kolik z nich jste slyšela i vy?
Jarní květinové dekorace za pár korun: Z vajíčkových plat Jarní květinové dekorace za pár korun: Z vajíčkových plat
Proč vás často bolí hlava? Kdy už musíte jít k lékaři? Proč vás často bolí hlava? Kdy už musíte jít k lékaři?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web