Tousty zapékané v remosce

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      balíček toastový chléb
    • 300
      g ementál nakrájeného na plátky
    • 4
      ks vejce
    • 250
      ml mléko
    • 250
      g slanina
    • pepř mletý
    • sůl
    • muškátový oříšek

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
V remoskové míse opražíme na plátky nakrájenou slaninu a rozložíme ji po dně. Na každý plátek chleba položíme plátek sýra a klademe do mísy dokola na slaninu tak, aby sýr byl nahoře (plátky se částečně překrývají). Vejce rozmícháme v mléce, osolíme, okořeníme a přelejeme tousty. Mísu zakryjeme a pečeme asi 30 minut, dokud není povrch křupavý a dozlata upečený. Tousty je samozřejmě možné udělat i v pekáči a zapékat v troubě.
Zařazení: Chuťovky Ze sýra

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.