Autor:

Toust sladkého překvapení

Snadné
Ingredience
Toastový chléb  
Karamel  
Máslo  
Šlehačka  
Čokoláda
tmavá
 
Skořice  

Postup přípravy:

Zařazení: Chuťovky

Vezmeme 2 kousky toustového chleba, na 1. namažeme máslo a karamel na 2. namažeme rozehřátou čokoládu a posypeme ji skořicí. Nakonec ozdobíme šlehačkou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 6 x
4-
1.67 6 5 1

Komentáře k receptu: Toust sladkého překvapení

Komentáře

  1. Sylva P.   26.08.2009 | 10:11 | reagovat |

    A jaký karamel? To ho koupím nebo svařím 2 hodiny Salko?

  2. recepty 73   06.08.2009 | 19:23 | reagovat |

    No?!?Raději bych si zašel do cukrárny....Jiří

  3. Klára Keselyova   05.08.2009 | 20:52 | reagovat |

    Bolo by na mieste, keby autor nemal možnosť číselne hodnotiť svoj vložený recept. Potom to vypadá ako tento. Pochybujem, že by okrem ja js boli ostatné komentujúce dávali hodnotenie.

  4. Tereza J.   05.08.2009 | 20:44 | reagovat |

    Tak teraz už chápem, prečo Pizza trochu inak nechutí .

  5. ladislava staffenová   05.08.2009 | 19:30 | reagovat |

    A prosím - ty tousty zdobíme každý zvlᚍ? Nebo je slepíme a navrch šlehačku? A musí to být toustový chléb? Já tohle dělávám s Club nebo BEBE sušenek .....Jinak, hlavně, že aspoň tato kombinace je u autorky doma v oblibě, proč ne - proti gustu ...

1 2 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních
Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne! Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne!
Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web