Autor:

Toruňská polévka

Střední
Ingredience
Mrkev 40 g
Celer 40 g
Květák 40 g
Kapusta 20 g
Bobkový list 2 ks
Sůl  
Masox  kostka
Nakládané okurky 80 g
Zakysaná smetana 4 lžíce
Kopr  
Nové koření
a pepř
 

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Zeleninu očistíme a nakrájíme na kostky. Spolu s kořením ji vaříme v osolené vodě. Po chvíli přidáme masox. Před dokončením přidáme nakrájené kyselé okurky a smetanu. Polévku nalijeme do talířů a ozdobíme rozsekaným koprem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Mřížkový škvarkový koláč s marmeládou Škvarky, pastinák, uzené a brambory. Tipy na 4 skvělé recepty Články z

Komentáře k receptu: Toruňská polévka

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Podobné recepty

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Horoskop na další týden: Zajíci se mohou těšit na peníze, Krysy na žhavý flirt Horoskop na další týden: Zajíci se mohou těšit na peníze, Krysy na žhavý flirt
Leden: Měsíc, kdy se lidé nejvíc rozvádějí. Dejte si pozor! Leden: Měsíc, kdy se lidé nejvíc rozvádějí. Dejte si pozor!
8 způsobů, jak si prodloužit život: Dejte si občas skleničku a vypněte televizi 8 způsobů, jak si prodloužit život: Dejte si občas skleničku a vypněte televizi
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web