Autor:

Toruňská polévka

Střední
Ingredience
Mrkev 40 g
Celer 40 g
Květák 40 g
Kapusta 20 g
Bobkový list 2 ks
Sůl  
Masox  kostka
Nakládané okurky 80 g
Zakysaná smetana 4 lžíce
Kopr  
Nové koření
a pepř
 

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Zeleninu očistíme a nakrájíme na kostky. Spolu s kořením ji vaříme v osolené vodě. Po chvíli přidáme masox. Před dokončením přidáme nakrájené kyselé okurky a smetanu. Polévku nalijeme do talířů a ozdobíme rozsekaným koprem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Reklama
Štěpánská s žemlovými knedlíky Česká klasika na talíři Články z

Komentáře k receptu: Toruňská polévka

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Podobné recepty

žádné recepty

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 potravin, které snižují nadýmání a pomůžou při hubnutí 10 potravin, které snižují nadýmání a pomůžou při hubnutí
Celebrity na síti: Verešová připálila cukroví a Jandová tančí s dcerkou Celebrity na síti: Verešová připálila cukroví a Jandová tančí s dcerkou
Tyhle věci nikdy nedělejte během sexu! Tyhle věci nikdy nedělejte během sexu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web