Tortteliny se smetanovou omáčkou

Hodnocení:

Moje:

30 minut
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      balíček tortellini
    • 150
      g tvrdý sýr netučný
    • sůl
    • 40
      g máslo
    • 80
      g hladká mouka
    • 2
      dl smetana
    • 30
      g kečup - jemný
    • petrželka
    • koriandr

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Z másla a hladké mouky připravte jíšku, kterou zalijte smetanou a přibližně deset minut povařte.
2
Do povařené omáčky přidejte kečup a dvě třetiny strouhaného netučného sýra, který nechejte rozpustit. Omáčku uchovejte ve vodní lázni teplou.
3
Zelené natě omyjte a nechejte odkapat.
4
Tortellini uvařte podle návodu na obalu v osolené vodě. Po uvaření je sceďte a rychle propláchněte studenou vodou. Po odkapání těstoviny naporcujte do zahřátých misek, ihned je polijte připravenou teplou sýrovou omáčkou, doplňte rozsekanou zelenou petrželkou a ozdobte omytým a odkapaným listem koriandru.
5
Před podáváním jednotlivé porce posypte strouhaným sýrem, který Vám zbyl.
Zařazení: Pokrmy Z těstovin

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.