Autor:

Topinky z trouby

30 minut PT0H30M
Snadné
Ingredience
Chleba
starší
 
Máslo
nebo margarín
 
Sýr  
Cibule  
Mletá paprika  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Pečivo

Krajíce chleba lehce namažeme máslem, naskládáme na plech, posypeme strouhaným sýrem, najemno nakrájenou cibulkou a posypeme mletou sladkou paprikou.
Dáme zapéct do trouby, až topinky zrůžoví (10-15 min.) a ihned teplé a křupavé konzumujeme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 4 x
1
5 4 5 1
Lasagne s cuketou, šunkou a mandlemi Tip na víkend: Dokonalé lasagne na 5 způsobů Články z

Komentáře k receptu: Topinky z trouby

Komentáře

  1. Markéta   17.05.2011 | 20:27 | reagovat |

    Já mažu z jedné strany sádlem, peču v troubě na plechu na nejvyšším výkonu 15-20min. a po 5-ti minutách otáčím. Po vyjmutí z trouby osolím a očesnekuju. Výtečné!
    (mám je nejraději jen česnekové bez salámu a sýra ;-) )

  2. Anonym   19.12.2007 | 11:25 | reagovat |

    Já to dělám z toustového chleba nebo z veky a je to bašta

  3. sísa   19.12.2007 | 10:39 | reagovat |

    A nejsou kůrky moc tvrdé?

  4. Renata Petroušová   18.12.2007 | 12:30 | reagovat |

    Mohu přidat i tvrdý salám?

  5. Veronika Lindner   18.12.2007 | 12:29 | reagovat |

    Obdobne topinky dela moje maminka,jsou moc dobre,muzu je vrele doporucit.

1 2 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web