Autor:

Topinka s játrovou paštikou

Střední
Ingredience
Vejce 2 ks
Česnek
2-3
3 ks
Sýr  
Kečup - jemný  
Olej  
Paštika
játrová, konzerva
1 ks
Chleba
nebo veka
 

Postup přípravy:

Zařazení: Chuťovky

Do kastrůlku dáme trochu oleje, necháme rozehřát, přidáme paštiku, zamícháme syrová vejce a mícháme vše, až vejce zatuhnou. Mažeme na opečené a očesnekované krajíce chleba a posypeme strouhaným sýrem, pokapeme kečupem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Topinka s játrovou paštikou

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný! Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web