Autor:

Topinka Arnošta z Pardubic

Střední
Ingredience
Chleba  
Vejce  
Játrová paštika  
Olej  
Sůl  
Pepř mletý  
Kečup - jemný  
Hořčice  
Čerstvá zelenina
na ozdobu, cibule, rajče apod.
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Chuťovky, Z vajec, Uzeniny

Chléb nakrájíme na plátky (celé, ne půlky) v chlebu vyřízneme střed, na který namažeme játrovou paštiku v silné vrstvě.
Okraj - kůrku opečeme na oleji, z jedné strany, otočíme a do otvoru vyklepneme vejce, osolíme, opepříme. Vajíčko necháme srazit a do středu zatlačíme vnitřek namazaný paštikou (paštikou do vajíčka).¨
Vajíčko vyteče, chvíli smažíme, pak otočíme a smažíme do zlatova druhou stranu.
Topinku ochutíme hořčicí, kečupem, nazdobíme zeleninou. Je to dobrá a celkem rychlá večeře.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Ořechová zmrzlina v pivním těstíčku Ořechová zmrzlina v pivním těstíčku a další "pivní"recepty Články z

Komentáře k receptu: Topinka Arnošta z Pardubic

Komentáře

  1. Marie Svobodová   21.10.2005 | 19:13 | reagovat |

    VYzkoušeno k večeři, ale poněvadž jsem neměla játrovou paštiku nahradila jsem pomazánkou "Dračí tousty". Bezva večeře a další tip na využití ztvrdlého chleba.

  2. Regína Prostá   21.10.2005 | 19:12 | reagovat |

    Fajn ,ale já to dělám trochu jinak:krajíc chleba-i starši-po jedné straně namažeme játr.paštikou a tou nenamazanou osmažíme jako topinku,potřeme potom česnekem a stranu s játr.paštikou namočíme v rošlehaných vejcích a osmažime po této straně.Potom potřeme hořticí,dáme kolečka cibule.Je to rychlá a dobrá večeře

  3. Pavlína   21.10.2005 | 14:23 | reagovat |

    Achjo,koukám,že jsem anonym,já to vedu .o) tak na omluvu přidávám recept na báječný vločkový cukroví..někde tu bude.P.

  4. Anonym   21.10.2005 | 14:20 | reagovat |

    Jano,to bylo na mě.o) že jsem psala recept a ani se nepodepsala hmm..není tam autor..proto jsem reagovala.Je fakkt,že je celkem jedno,kdo to píše,hlavně,že chutná.

  5. airan   21.10.2005 | 13:26 | reagovat |

    Jano, tobe taky hezky den, je zajimave vedet proc se pokrm jmenuje prave tak:-))

1 2 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Domácí koblihy: Jsou nadýchané a hříšně dobré! Domácí koblihy: Jsou nadýchané a hříšně dobré!
Jaké cvičení se pro vás hodí? Raci by měli běhat, Střelci tančit a Býci boxovat Jaké cvičení se pro vás hodí? Raci by měli běhat, Střelci tančit a Býci boxovat
Petra Vacka věšeli na háky za kůži na zádech! Proč? Petra Vacka věšeli na háky za kůži na zádech! Proč?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web