Tompa

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      sklenice zeleninové lečo
    • 1
      sklenice tompa (sterilovaná zeleninová směs podobná leču, ale pikantnější)
    • sůl
    • pepř mletý
    • feferonka sušené
    • 4
      plátek vepřové maso nebo kuřecí
    • olej

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Do pekáče nalejeme trochu oleje, maso naklepeme, osolíme, opepříme a dáme na dno pekáče. Zalejeme zeleninovým lečem a tompou, přidáme 2-3 feferonky.
2
Dáme do trouby, podléváme tak dlouho, až je maso měkké.
3
Na závěr dáme tolik vody, kolik chceme omáčky a zahustíme moukou rozšlehanou ve trošce vody, dochutíme solí.
4
Příloha bramborový knedlík

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.