Autor:

Tompa

Střední
Ingredience
Zeleninové lečo 1 sklenice
Tompa
(sterilovaná zeleninová směs podobná leču, ale pikantnější)
1 sklenice
Sůl  
Pepř mletý  
Feferonka
sušené
 
Vepřové maso
nebo kuřecí
4 plátek
Olej  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Pokrmy, Ze zeleniny, Vepřové

Do pekáče nalejeme trochu oleje, maso naklepeme, osolíme, opepříme a dáme na dno pekáče. Zalejeme zeleninovým lečem a tompou, přidáme 2-3 feferonky.

Dáme do trouby, podléváme tak dlouho, až je maso měkké.

Na závěr dáme tolik vody, kolik chceme omáčky a zahustíme moukou rozšlehanou ve trošce vody, dochutíme solí.

Příloha bramborový knedlík

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
2
4 1 5 1
Bagety s grilovaným kuřetem Připravte sobě i dětem lahodné a zdravé sendviče Články z

Komentáře k receptu: Tompa

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Horoskop na další týden: Zajíci se mohou těšit na peníze, Krysy na žhavý flirt Horoskop na další týden: Zajíci se mohou těšit na peníze, Krysy na žhavý flirt
Leden: Měsíc, kdy se lidé nejvíc rozvádějí. Dejte si pozor! Leden: Měsíc, kdy se lidé nejvíc rozvádějí. Dejte si pozor!
8 způsobů, jak si prodloužit život: Dejte si občas skleničku a vypněte televizi 8 způsobů, jak si prodloužit život: Dejte si občas skleničku a vypněte televizi
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web