Autor:

Tompa

Střední
Ingredience
Zeleninové lečo 1 sklenice
Tompa
(sterilovaná zeleninová směs podobná leču, ale pikantnější)
1 sklenice
Sůl  
Pepř mletý  
Feferonka
sušené
 
Vepřové maso
nebo kuřecí
4 plátek
Olej  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Pokrmy, Ze zeleniny, Vepřové

Do pekáče nalejeme trochu oleje, maso naklepeme, osolíme, opepříme a dáme na dno pekáče. Zalejeme zeleninovým lečem a tompou, přidáme 2-3 feferonky.

Dáme do trouby, podléváme tak dlouho, až je maso měkké.

Na závěr dáme tolik vody, kolik chceme omáčky a zahustíme moukou rozšlehanou ve trošce vody, dochutíme solí.

Příloha bramborový knedlík

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
2
4 1 5 1
Pečené krůtí prso na perlovém kuskusu Září ve vaší kuchyni Články z

Komentáře k receptu: Tompa

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit? Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit?
Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti
Za trest musela strávit noc v márnici. Zavřeli ji v 17 letech kvůli bratrovi Za trest musela strávit noc v márnici. Zavřeli ji v 17 letech kvůli bratrovi
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web