Autor:

Tompa

Střední
Ingredience
Zeleninové lečo 1 sklenice
Tompa
(sterilovaná zeleninová směs podobná leču, ale pikantnější)
1 sklenice
Sůl  
Pepř mletý  
Feferonka
sušené
 
Vepřové maso
nebo kuřecí
4 plátek
Olej  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Pokrmy, Ze zeleniny, Vepřové

Do pekáče nalejeme trochu oleje, maso naklepeme, osolíme, opepříme a dáme na dno pekáče. Zalejeme zeleninovým lečem a tompou, přidáme 2-3 feferonky.

Dáme do trouby, podléváme tak dlouho, až je maso měkké.

Na závěr dáme tolik vody, kolik chceme omáčky a zahustíme moukou rozšlehanou ve trošce vody, dochutíme solí.

Příloha bramborový knedlík

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
2
4 2 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 2 (hodnoceno 2x)
Košíčky s malinovým krémem a malinami Úroda chutí a barev. Skvělé recepty z malin, rybízu, cuket i paprik. Články z

Komentáře k receptu: Tompa

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Horoskop na další týden: Krysy zazáří v práci a Koňům splní partner tajné přání Horoskop na další týden: Krysy zazáří v práci a Koňům splní partner tajné přání
Nahá jóga: Podívejte se na dechberoucí fotografie! Nahá jóga: Podívejte se na dechberoucí fotografie!
Jeden lék, mnoho podob: Kdy užít pilulku, kdy sirup a kdy třeba čípek? Jeden lék, mnoho podob: Kdy užít pilulku, kdy sirup a kdy třeba čípek?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web