Tomatové Mojito

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
10 minut
2
porce
12 kJ
autor: likaso

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 500
      g rajčata zralá!!
    • 200
      ml studená voda
    • 1
      ks jarní cibulka
    • 1
      lžička sůl
    • 1
      lžička cukr
    • 1
      lžička pepř mletý
    • 1
      lžička kafírová limeta
    • 1
      ks bazalka
    • 1
      ks červená chilli paprička

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Tomaty a vše ostatní rozmixujeme dojemna. Dochutíme do příjemné, ale trochu štiplavější chuti. Do špičatého cedníku vložíme buničinu nebo filtrační papír, vlijeme „koktejl“ a necháme překapat.
2
Po překapání 2/3 zbylý obsah zatížíme a necháme ještě v chladu. Vše trvá cca 6-10 hodin, dle hustoty filtru. Nejlépe připravujeme přes noc.
3
Hotovou esenci mícháme s ledem, bazalkou a limetou. Na léto krásně osvěží a překvapí... :)

Komentáře k receptu

  • Hana
    Hana |

    13. 9. 2014 11:57

    https://www.caro.cz