Autor:

Tomatová cikánská pečeně

Střední
Ingredience
Vepřové kotlety
bez kosti - rozříznutá a naklepaná na plát
1 ks
Sůl 1 špetka
Pepř mletý 1 špetka
Kapie 1 ks
Cibule 2 ks
Anglická slanina 150 g
Rajský protlak 1 plechovka
Kečup - ostrý  
Olej  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Plát masa rozklepat, osolit a opepřit. Kapii nakrájet na tenké proužky. Cibuli a polovinu slaniny nakrájet na kostičky a orestovat do sklovata, přidat protlak, pikantní kečup, pepř a sůl. Může se přidat 1 malá lžička ml. cukru. Na plát masa rozložit plátky zbývající slaniny, tomatovou směs a proužky papriky. Srolovat a svázat provázkem nebo režnou nití. Roládu potřít olejem a péct při 200 °C a občas otočit. Po 50 minutách potřít kečupem a péct do měkka.

Výborná je s bramborovou kaší, ale i jako studené pohoštění na mísy.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Losos na čočkovém salátu Luštěniny na tři způsoby Články z

Komentáře k receptu: Tomatová cikánská pečeně

Komentáře

  1. Alena Hanusová   16.02.2006 | 18:15 | reagovat |

    Určitě vyzkouším! Zní to báječně! Mňam!

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky? 5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky?
Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat! Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat!
Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla o 30 kilogramů! Jak? Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla o 30 kilogramů! Jak?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web