Autor:

Tomatová cikánská pečeně

Střední
Ingredience
Vepřové kotlety
bez kosti - rozříznutá a naklepaná na plát
1 ks
Sůl 1 špetka
Pepř mletý 1 špetka
Kapie 1 ks
Cibule 2 ks
Anglická slanina 150 g
Rajský protlak 1 plechovka
Kečup - ostrý  
Olej  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Plát masa rozklepat, osolit a opepřit. Kapii nakrájet na tenké proužky. Cibuli a polovinu slaniny nakrájet na kostičky a orestovat do sklovata, přidat protlak, pikantní kečup, pepř a sůl. Může se přidat 1 malá lžička ml. cukru. Na plát masa rozložit plátky zbývající slaniny, tomatovou směs a proužky papriky. Srolovat a svázat provázkem nebo režnou nití. Roládu potřít olejem a péct při 200 °C a občas otočit. Po 50 minutách potřít kečupem a péct do měkka.

Výborná je s bramborovou kaší, ale i jako studené pohoštění na mísy.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Jarní závitky na špenátě Ingredience s nádechem jara Články z

Komentáře k receptu: Tomatová cikánská pečeně

Komentáře

  1. Alena Hanusová   16.02.2006 | 18:15 | reagovat |

    Určitě vyzkouším! Zní to báječně! Mňam!

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Horoskop na další týden: Opice nadchnou výprodeje, Psy čekají problémy v rodině Horoskop na další týden: Opice nadchnou výprodeje, Psy čekají problémy v rodině
7 nejdivnějších věcí, které zažily zdravotní sestřičky při službě 7 nejdivnějších věcí, které zažily zdravotní sestřičky při službě
Vytisková, Štíbrová a Prachařová v jiném stavu: Kdo další se letos taky dočká? Vytisková, Štíbrová a Prachařová v jiném stavu: Kdo další se letos taky dočká?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web