Tofu "vaječnice" (bez vajíčka)

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 2
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 250
      g tofu
    • olej
    • 1
      ks cibule velká
    • mletá paprika červená
    • kurkuma nebo šafrán
    • 5
      lžíce voda 3-5
    • bylinková sůl mořská
    • tebi

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
V hlubokém talíři rozmačkáme vidličkou tofu. Na oleji osmahneme najemno nakrájenou cibuli, trochu mleté červené papriky a kurkumy nebo šafránu na zabarvení. Přidáme tofu, podlijeme vodou, dobře zamícháme, osolíme, ochutíme droždím tebi a po 5-10 minutách dušení můžeme podávat.
2
Pokrm lze též připravit jako lečo - zeleninu na lečo (papriky a rajčata, případně cuketu), přidáme před zbarvením osmažené cibulky a dále postupujeme podle předchozího receptu.

Komentáře k receptu

  • Iva Kolaříková
    Iva Kolaříková |

    10. 11. 2009 12:47

    Dneska jsme hledala nějakou rychlovku... Bylo to rychlý a fakt moc dobrý... Díky za typ...