Autor:

Toasty v dvojobalu

Snadné
Ingredience
Toastový chléb
Salám
dle chuti
 
Plátkový sýr 4 ks
Kečup - jemný  
Tatarská omáčka  
Vejce  
Strouhanka  
Rostlinný olej
na smažení
 

Postup přípravy:

Zařazení: Chuťovky, Ze sýra, Ze šunky

Toastový chleba rozdělíme po dvojicích, jeden natřeme kečupem, druhý tatarkou. Poklademe salámem (šunka, anglická slanina), plátkem sýra a přiložíme k sobě.

Takto připravený toast obalíme ve vajíčku a ve strouhance a pečeme na pizza pánvi (popř. v troubě) na oleji.

Jednoduché, ale opravdu výborné. Fantazii se meze nekladou, náplň si můžete udělat podle své chuti.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
2
4 2 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 2 (hodnoceno 2x)

Komentáře k receptu: Toasty v dvojobalu

Komentáře

  1. Marti Vetcha   22.03.2006 | 18:32 | reagovat | závadný

    Tak nevim, jestli jsem neco pokazila, ale nejak nam to moc nechutnalo. Moc jsem se tesila, ale nakonec jsem byla opravdu zklamana. Mozna vyzkousim to listkove testo. Mozna by to bylo lepsi bez strouhanky, jenom obalene ve vajicku a treba potrit horcici? Nevim.

  2. Eva   14.03.2006 | 11:40 | reagovat | závadný

    Doufám, že se Vám povedou!! Fantazii a příchutím se meze nekladou :))

  3. Marie Horáková   14.03.2006 | 11:36 | reagovat | závadný

    Evo, díky za dobrý nápad, to určitě vyzkouším !

  4. Eva   14.03.2006 | 11:29 | reagovat | závadný

    je to velice jednoduché, vlastně jen použiji listové těsto místo plátků toustového chleba. listové těsto si rozválím a nakrájím na obdélníky (2x velikost plochy v toastovači pro toast). naplním libovolnou sladkou či slanou náplní (jablka, skoříce, tvarohová náplň, nebo sýr,salám,zelenina, zbytky upečeného masa niva....), přehnu na šátečky - čtverce (právě o velikosti toustovače). Dobře utěsním a dám do rozpáleného toustovače. Pro jistotu je možné vymazat olejem (máslem, ..), ale není nutné. Doba pečení záleží na síle těsta, náplni a výkonu toustovače, ale je to za chvilku.. vyzkoušejte...

  5. Vendula Strakošová   14.03.2006 | 11:17 | reagovat | závadný

    To s tím listovým těstem by mě také velice zajímalo.

1 2 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová
Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web