Autor:

Toast fruti di mare

Střední
Ingredience
Toastový chléb 4 ks
Směs mořských plodů 250 g
Máslo 50 g
Sušená rajčata
Nakládaná v oleji
100 g
Bambusové výhonky
Naklíčené
100 g
Olivový olej  
Kečup - jemný  
Citron
Portské víno 200 ml
Sůl  
Cayenský pepř  
Salát lollo rosso  
Petrželka  
Zelenina
Na ozdobu
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Plody moře orestujeme na olivovém oleji, přidáme sůl, pepř, rozdrcená rajčata, bambusové výhonky a podlijeme portským vínem. Podusíme, zakapeme citronem a přidáme kečup. Na másle opečeme toasty. Na salát Rosso položíme trojúhelníček z toastu, navršíme na něj směs, ozdobíme citronem a sekanou petrželkou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Pochoutka na víkend: Steaky s cibulovými prstýnky Články z

Komentáře k receptu: Toast fruti di mare

Komentáře

  1. Michaela Atherton   15.06.2006 | 18:37 | reagovat | závadný

    Tak tohle vypada jako opravdova delikatesa meho vkusu! A zbytek portskeho se bude hodit po veceri:o]

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Horoskop na další týden: Tygry čeká nabitý týden, Psy úspěch v práci Horoskop na další týden: Tygry čeká nabitý týden, Psy úspěch v práci
Nejkrásnější vánoční stromečky z celého světa: Nalaďte se na sváteční atmosféru! Nejkrásnější vánoční stromečky z celého světa: Nalaďte se na sváteční atmosféru!
Svatby roku 2016: Gregorovi, Marie Rottrová i Aleš Brichta Svatby roku 2016: Gregorovi, Marie Rottrová i Aleš Brichta
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web