Autor:

Toast fruti di mare

Střední
Ingredience
Toastový chléb 4 ks
Směs mořských plodů 250 g
Máslo 50 g
Sušená rajčata
Nakládaná v oleji
100 g
Bambusové výhonky
Naklíčené
100 g
Olivový olej  
Kečup - jemný  
Citron
Portské víno 200 ml
Sůl  
Cayenský pepř  
Salát lollo rosso  
Petrželka  
Zelenina
Na ozdobu
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Plody moře orestujeme na olivovém oleji, přidáme sůl, pepř, rozdrcená rajčata, bambusové výhonky a podlijeme portským vínem. Podusíme, zakapeme citronem a přidáme kečup. Na másle opečeme toasty. Na salát Rosso položíme trojúhelníček z toastu, navršíme na něj směs, ozdobíme citronem a sekanou petrželkou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Nejlepší rybí obědy: Fish&chips i ryba na fenyklu Články z

Komentáře k receptu: Toast fruti di mare

Komentáře

  1. Michaela Atherton   15.06.2006 | 18:37 | reagovat |

    Tak tohle vypada jako opravdova delikatesa meho vkusu! A zbytek portskeho se bude hodit po veceri:o]

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Velký test řasenek v ceně od 250 do 450 korun: Která je nejlepší? Velký test řasenek v ceně od 250 do 450 korun: Která je nejlepší?
Vodka s klobásou nebo sprej na astma: Jaké šílené diety lidé drží? Vodka s klobásou nebo sprej na astma: Jaké šílené diety lidé drží?
Gastrický bypass - jednoduchá operace, která zachraňuje životy Gastrický bypass - jednoduchá operace, která zachraňuje životy
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web