Autor:

Toast fruti di mare

Střední
Ingredience
Toastový chléb 4 ks
Směs mořských plodů 250 g
Máslo 50 g
Sušená rajčata
Nakládaná v oleji
100 g
Bambusové výhonky
Naklíčené
100 g
Olivový olej  
Kečup - jemný  
Citron
Portské víno 200 ml
Sůl  
Cayenský pepř  
Salát lollo rosso  
Petrželka  
Zelenina
Na ozdobu
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Plody moře orestujeme na olivovém oleji, přidáme sůl, pepř, rozdrcená rajčata, bambusové výhonky a podlijeme portským vínem. Podusíme, zakapeme citronem a přidáme kečup. Na másle opečeme toasty. Na salát Rosso položíme trojúhelníček z toastu, navršíme na něj směs, ozdobíme citronem a sekanou petrželkou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Gastronomické poklady šťavnaté Brazílie Články z

Komentáře k receptu: Toast fruti di mare

Komentáře

  1. Michaela Atherton   15.06.2006 | 18:37 | reagovat |

    Tak tohle vypada jako opravdova delikatesa meho vkusu! A zbytek portskeho se bude hodit po veceri:o]

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný! Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web