Toast andaluského rybáře

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 2
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks měkký tvaroh
    • 1
      plechovka sardinky v oleji
    • 2
      ks vejce
    • 1
      ks červená cibule středně velká
    • 1
      lžíce máslo
    • 1
      lžička pálivá paprika
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      lžíce pažitka
    • 1
      lžíce citronová šťáva

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Tvaroh vymícháme s máslem, přidáme rozmačkané olejovky i s olejem, jemně nakrájenou cibuli, osolíme, opepříme, přidáme papriku, rozšleháme. Vejce uvaříme natvrdo, nakrájíme nadrobno a zamícháme do pomazánky. Ochutíme citronovou štávou, posypeme sekanou pažitkou. Mažeme na veku či jiné pečivo opečené v toustovači či v troubě.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Vlasta Novák
    Vlasta Novák |

    30. 5. 2012 10:56

    Opraveno

  • Ladia
    Ladia |

    30. 5. 2012 10:42

    Prosím opravu množství citronové šťávy. Předpokládám že se jedná o lžičku max. lžíci.

  • hovnomet
    hovnomet |

    28. 5. 2012 10:55

    Lol ty si píča jeden kus šťávy :D:D:D Styď se.. Takovou sračku nikdo žrát nebude :D nedal bych to ani psovi.. :-*

  • AHSAHDa
    AHSAHDa |

    28. 5. 2012 10:50

    Děláš si prdel?! 1 kus citronové šťávy? Ty si asi myslíš že sem uplně blbej?!

  • Matafaka-
    Matafaka- |

    28. 5. 2012 10:50

    Tak to si asi kráva, ne?! 1 ks citronové šťávy??? Di do prdele

  • Jana Mojžíšová
    Jana Mojžíšová |

    24. 8. 2008 01:01

    Zní to fantasticky, díky za tip na pomazánku.