Tlačenkový guláš

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 2
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Zdena z JM

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 500
      g vepřová tlačenka
    • 1
      ks cibule
    • 1
      lžíce mletá paprika
    • jíška
    • sádlo

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na sádle osmahneme cibuli, přidáme mletou papriku, na kostičky pokrájenou tlačenku. Pár minut podusíme. Podle potřeby přilejeme vodu a zahustíme jíškou
2
Tento guláš už většinou není potřeba dochucovat, protože je ochucen tlačenkou.
Zařazení: Maso Vepřové

Komentáře k receptu

  • mina
    mina |

    19. 1. 2013 13:07

    Segedínsky guláš prdsa nemôže byť z tlačenky, čo to tárate :-D

  • gruza.pavel
    gruza.pavel |

    19. 1. 2013 10:10

    Znám taky tento recept, ale jako Segedínský guláš. Dnes zrovna vařím. Dostali jsme poněkud kořeněnější a víc česnekovou tlačenku a tak se dobře zužitkuje. Doporučuji podusit, pak přidat zelí podusit i s nim a potom přidat smetanu zahuštěnou moukou. Pěkně se to s tím zjemní. Jinak dávám za jedna i tomuto receptu.

  • Hugo Sádlo
    Hugo Sádlo |

    31. 1. 2010 23:41

    To znám z dětství. Moje babka dělala tlačenku z kozy nebo nutrií a aj klobásky. Když se to namíchalo, nemělo to chybu!

  • Hugo Sádlo
    Hugo Sádlo |

    31. 1. 2010 23:39

    To znám z dětství. Moje babka dělala tlačenku z kozy nebo nutrií a aj klobásky. Když se to namíchalo, nemělo to chybu!

  • Ivča R.
    Ivča R. |

    17. 2. 2006 13:37

    Děkuji za skvělý nápad a výborný recepr, nemá to chybu, vynikající. Dávám 1 s hvězdičkou

  • Jaroslava Oumarová
    Jaroslava Oumarová |

    1. 2. 2006 12:08

    Mám stejný problém, moc děkuju za tip:-))