Autor:

Tlačenka ala čína

Střední
Ingredience
Vepřový bůček 1/2 kg
Vejce
Vepřová játra 100 g
Hladká mouka 2 lžíce
Strouhanka 2 lžíce
Worcestrová omáčka 1 lžíce
Sojová omáčka 1 lžíce
Bazalka 1 špetka
Kurkuma 1 špetka
Česnek
Utřené se solí
4 stroužek
Kari
Nebo pálivou papriku, dle chuti
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vnitřnosti, Vepřové

Bůček a játra nakrájíme na kostičky, přidáme ostatní suroviny a smícháme. Směsí naplníme salámový nebo tlačenkový sáček (v nouzi použijeme mikrotenový), pevně zavážeme a vaříme asi 1,5 hodiny - zvolna.

Necháme dobře vychladnout a ztuhlé krájíme na plátky.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 1x)
Vepřové kotlety s hořčicí a sýrem feta Tipy na sýrové dobroty Články z

Komentáře k receptu: Tlačenka ala čína

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Velký test balzámů na rty: Který opravdu pomůže na popraskané rty? Velký test balzámů na rty: Který opravdu pomůže na popraskané rty?
BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat? BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat?
Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web