Autor:

Tlačenka ala čína

Střední
Ingredience
Vepřový bůček 1/2 kg
Vejce
Vepřová játra 100 g
Hladká mouka 2 lžíce
Strouhanka 2 lžíce
Worcestrová omáčka 1 lžíce
Sojová omáčka 1 lžíce
Bazalka 1 špetka
Kurkuma 1 špetka
Česnek
Utřené se solí
4 stroužek
Kari
Nebo pálivou papriku, dle chuti
 

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vnitřnosti, Vepřové

Bůček a játra nakrájíme na kostičky, přidáme ostatní suroviny a smícháme. Směsí naplníme salámový nebo tlačenkový sáček (v nouzi použijeme mikrotenový), pevně zavážeme a vaříme asi 1,5 hodiny - zvolna.

Necháme dobře vychladnout a ztuhlé krájíme na plátky.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Nejlepší rybí obědy: Fish&chips i ryba na fenyklu Články z

Komentáře k receptu: Tlačenka ala čína

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

8 božských snídaní: Sýrové špízy, tousty se skořicí nebo lívance s medem 8 božských snídaní: Sýrové špízy, tousty se skořicí nebo lívance s medem
12 pravidel, jak si objednat z vesmíru přání, aby se splnilo! 12 pravidel, jak si objednat z vesmíru přání, aby se splnilo!
Po jakých jídlech je Kate tak štíhlá? Krevety, popcorn nebo pálivé kari! Po jakých jídlech je Kate tak štíhlá? Krevety, popcorn nebo pálivé kari!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web