Autor:

Tiramisu z lučiny

Střední
Ingredience
Lučina 300 g
Šlehačka 120 ml
Ztužovač šlehačky 1 balení
Žloutek 3 ks
Bílek
na sníh
3 ks
Vanilkový cukr 1 balení
Piškoty 1 balení
Káva
velmi silná
2 dl
Amaretto
mandlový likér
 
Čokoládové hoblinky
na zdobení
 

Postup přípravy:

Utřeme lučinu se žloutky a cukrem do hladka. Ušleháme šlehačku, do které přidáme ztužovač. Vše smícháme dohromady a na závěr vmícháme sníh ze 3 bílků.
Do nádoby navrstvíme piškoty, zalijeme silnou kávou, likérem a přelijeme hmotou. Tento postup opakujeme 2- 3 x. Horní krémovou vrstvou zasypeme hoblinkami čokolády. Necháme v ledničce ztuhnout.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
2
4 1 5 1
Cukroví z rodinného receptáře: Pracny, linecké i rohlíčky Články z

Komentáře k receptu: Tiramisu z lučiny

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky? 5 jednoduchých maličkostí, kterými vyznáte lásku i beze slov! Umíte to taky?
Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat! Také máte menstruaci stejně jako vaše kolegyně? Víme, jak si ji vychutnat!
Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla 30 kilogramů! Jak? Brečela, že se nevejde do kalhot. Slovenka proto zhubla 30 kilogramů! Jak?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web