Autor:

Tiramisu z lučiny

Střední
Ingredience
Lučina 300 g
Šlehačka 120 ml
Ztužovač šlehačky 1 balení
Žloutek 3 ks
Bílek
na sníh
3 ks
Vanilkový cukr 1 balení
Piškoty 1 balení
Káva
velmi silná
2 dl
Amaretto
mandlový likér
 
Čokoládové hoblinky
na zdobení
 

Postup přípravy:

Utřeme lučinu se žloutky a cukrem do hladka. Ušleháme šlehačku, do které přidáme ztužovač. Vše smícháme dohromady a na závěr vmícháme sníh ze 3 bílků.
Do nádoby navrstvíme piškoty, zalijeme silnou kávou, likérem a přelijeme hmotou. Tento postup opakujeme 2- 3 x. Horní krémovou vrstvou zasypeme hoblinkami čokolády. Necháme v ledničce ztuhnout.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
2
4 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 2 (hodnoceno 1x)
Castagnaccio do skla Energie na talíři Články z

Komentáře k receptu: Tiramisu z lučiny

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web