Autor:

Tiramisu po Italsku

Střední
Ingredience
Mascarpone  
Šlehačka  
Cukrářské piškoty
rozpůlené
15 ks
Cukr
nebo 5 lžic medu
200 g
Espresso
či obyčejná káva přefiltrovaná přes dvakkrát přehnutý kapesník
 
Hnědý rum
či brandy - kapka
 
Kakao
holandské - neslazený kakaový prášek
 

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Nepečené

Do hlubší nádoby vložíme sýr, šlehačku a cukr (nebo med) a šlehačem vypracujeme tužší hmotu. Do zapékací misky postupně vrstvíme krém a piškoty, které před pokladením následující vrstvy krému pokapeme kávou a brandy. Poslední vrstvu ještě jednou pomažeme krémovou směsí a jemně zaprášíme kakaem.

Necháme alespoň 3 hodiny odležet, ale doporučuji jeden den.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Pivní vafle Vafle 5x jinak Články z

Komentáře k receptu: Tiramisu po Italsku

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních
Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne! Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne!
Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web