Autor:

Tiramisu po Italsku

Střední
Ingredience
Mascarpone  
Šlehačka  
Cukrářské piškoty
rozpůlené
15 ks
Cukr
nebo 5 lžic medu
200 g
Espresso
či obyčejná káva přefiltrovaná přes dvakkrát přehnutý kapesník
 
Hnědý rum
či brandy - kapka
 
Kakao
holandské - neslazený kakaový prášek
 

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Nepečené

Do hlubší nádoby vložíme sýr, šlehačku a cukr (nebo med) a šlehačem vypracujeme tužší hmotu. Do zapékací misky postupně vrstvíme krém a piškoty, které před pokladením následující vrstvy krému pokapeme kávou a brandy. Poslední vrstvu ještě jednou pomažeme krémovou směsí a jemně zaprášíme kakaem.

Necháme alespoň 3 hodiny odležet, ale doporučuji jeden den.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Vánočka ze šesti pramenů Skvělé vánočky krok za krokem Články z

Komentáře k receptu: Tiramisu po Italsku

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Klape vám to ve vztahu? Poznáte to podle toho, jak spíte! Klape vám to ve vztahu? Poznáte to podle toho, jak spíte!
Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout
Čtenářka Martina: Můj přítel se zabil kvůli hazardu! Čtenářka Martina: Můj přítel se zabil kvůli hazardu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web