Autor:

Tiramisu po Italsku

Střední
Ingredience
Mascarpone  
Šlehačka  
Cukrářské piškoty
rozpůlené
15 ks
Cukr
nebo 5 lžic medu
200 g
Espresso
či obyčejná káva přefiltrovaná přes dvakkrát přehnutý kapesník
 
Hnědý rum
či brandy - kapka
 
Kakao
holandské - neslazený kakaový prášek
 

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Nepečené

Do hlubší nádoby vložíme sýr, šlehačku a cukr (nebo med) a šlehačem vypracujeme tužší hmotu. Do zapékací misky postupně vrstvíme krém a piškoty, které před pokladením následující vrstvy krému pokapeme kávou a brandy. Poslední vrstvu ještě jednou pomažeme krémovou směsí a jemně zaprášíme kakaem.

Necháme alespoň 3 hodiny odležet, ale doporučuji jeden den.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Vanilkové velikonoční cupcakes Články z

Komentáře k receptu: Tiramisu po Italsku

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web