Autor:

Tiramisu po Italsku

Střední
Ingredience
Mascarpone  
Šlehačka  
Cukrářské piškoty
rozpůlené
15 ks
Cukr
nebo 5 lžic medu
200 g
Espresso
či obyčejná káva přefiltrovaná přes dvakkrát přehnutý kapesník
 
Hnědý rum
či brandy - kapka
 
Kakao
holandské - neslazený kakaový prášek
 

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Nepečené

Do hlubší nádoby vložíme sýr, šlehačku a cukr (nebo med) a šlehačem vypracujeme tužší hmotu. Do zapékací misky postupně vrstvíme krém a piškoty, které před pokladením následující vrstvy krému pokapeme kávou a brandy. Poslední vrstvu ještě jednou pomažeme krémovou směsí a jemně zaprášíme kakaem.

Necháme alespoň 3 hodiny odležet, ale doporučuji jeden den.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Dýňový koláč s karamelizovanou cibulkou a sýrem s modrou plísní Recept na víkend: Dýňový koláč s karamelizovanou cibulkou a sýrem s modrou plísní Články z

Komentáře k receptu: Tiramisu po Italsku

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii
Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce! Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce!
Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy? Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web