Autor:

Thajské nudle - nejen pro vegetariány

Střední
Ingredience
Hlíva ústřičná 200 g
Rýžové nudle
Instant
200 g
Mražená zelenina
Findus - Wok Chinesse
1 balení
Cibule 1 ks
Česnek 2 stroužek
Olivový olej  
Sojová omáčka
Sladkokyselá
 
Sůl  
Petrželka  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z hub

V pánvi Wok rozpálíme olivový olej, přidáme nakrájenou cibulku, česnek, hlívu ústřičnou. Smažíme, ne dusíme a hlavně nesolíme. Po osmažení vsypeme zeleninu a dále smažíme. Nepodlévat, zelenina změkne cca po 10 minutách.

Potom osolíme, dochutíme sojovkou. Nudle zalijeme vařící vodou v misce a po 15 min. - dokud nudle nezměknou, scedíme a propláchneme teplou vodou. Ve Woku vše smícháme a poř. ještě dochutíme, na závěr posypeme petrželkou.

Je důležité nudle proplácnout, nebo v pánvi vznikne „chuchvalec“.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Košíčky s malinovým krémem a malinami Úroda chutí a barev. Skvělé recepty z malin, rybízu, cuket i paprik. Články z

Komentáře k receptu: Thajské nudle - nejen pro vegetariány

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
Čeká vás velká láska? Na Vánoce si ji můžete přičarovat! Čeká vás velká láska? Na Vánoce si ji můžete přičarovat!
Cukroví z bílků: Jak nejlépe využít zbytky z pečení Cukroví z bílků: Jak nejlépe využít zbytky z pečení
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web