Těstoviny se zelím

moje hodnocení:

4,0

hodnotilo: 2
45 minut
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      balíček těstoviny kolínka nebo vrtule
    • 1
      kg kysané zelí
    • uzeniny nebo zbytek masa ze včerejška
    • olej
    • cibule
    • 1
      kelímek smetana
    • 1
      lžička paprika - sladká

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Těstoviny uvaříme a necháme okapat.
2
Mezitím na oleji zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme propláchnuté a překrájené zelí a dusíme.
3
Po chvilce posypeme zelí červenou paprikou (1 lžička), promícháme a zalejeme smetanou a dál dusíme.
4
Nakonec nakrájíme na drobno uzeninu nebo zbytek masa, přidáme těstoviny, promícháme, případně dochutíme vegetou a můžeme podávat.
Zařazení: Maso Uzeniny

Komentáře k receptu

  • Tereza Jarčušková
    Tereza Jarčušková |

    21. 2. 2006 15:06

    Ku kyslej kapuste patria skôr strapačky (= halušky ) a kóóópec vyškvarenej údenej slaniny. S cetovinami sa hlávková kapusta. Ale proti chuti žiaden dišputát : )))

  • Zdena z JM
    Zdena z JM |

    21. 2. 2006 13:46

    Je to výborné a levné jídlo,které vařím hlavně v zimě.Smetana ani nemusí být.