Autor:

Těstoviny se zelím

45 minut PT0H45M
Snadné
Ingredience
Těstoviny
kolínka nebo vrtule
1 balíček
Kysané zelí 1 kg
Uzeniny
nebo zbytek masa ze včerejška
 
Olej  
Cibule  
Smetana 1 kelímek
Paprika - sladká 1 lžička

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Uzeniny

Těstoviny uvaříme a necháme okapat.
Mezitím na oleji zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme propláchnuté a překrájené zelí a dusíme.
Po chvilce posypeme zelí červenou paprikou (1 lžička), promícháme a zalejeme smetanou a dál dusíme.
Nakonec nakrájíme na drobno uzeninu nebo zbytek masa, přidáme těstoviny, promícháme, případně dochutíme vegetou a můžeme podávat.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
2
4 2 5 1
Jogurtová pizza Recepty z domácího jogurtu Články z

Komentáře k receptu: Těstoviny se zelím

Komentáře

  1. Tereza Jarčušková   21.02.2006 | 15:06 | reagovat |

    Ku kyslej kapuste patria skôr strapačky (= halušky ) a kóóópec vyškvarenej údenej slaniny. S cetovinami sa hlávková kapusta. Ale proti chuti žiaden dišputát : )))

  2. Zdena z JM   21.02.2006 | 13:46 | reagovat |

    Je to výborné a levné jídlo,které vařím hlavně v zimě.Smetana ani nemusí být.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 ranních návyků, po kterých se bohužel přibírá 5 ranních návyků, po kterých se bohužel přibírá
Jitka Schneiderová v další řadě První republiky: Koho bude hrát a jak její postava zamíchá kartami? Jitka Schneiderová v další řadě První republiky: Koho bude hrát a jak její postava zamíchá kartami?
Petrklíče, hyacinty, narcisy: Jak na to, aby vydržely i v interiéru Petrklíče, hyacinty, narcisy: Jak na to, aby vydržely i v interiéru
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web