Autor:

Těstoviny se žampiony II.

30 minut PT0H30M
Snadné
Ingredience
Těstoviny
nejlépe vřetýnka
400 g
Žampiony 800 g
Cibule 1 ks
Pórek
menší
1 ks
Paprika 2 ks
Máslo 3 lžíce
Sýr 50 g
Sůl  
Dobromysl  
Pepř mletý  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z těstovin

Těstoviny uvaříme podle návodu v dostatečném množství osolené vody. Měkké propláchneme teplou vodou, abychom vyplavili škrob, a potom scedíme. Hned je promastíme lžící másla, aby se neslepovaly.
Zeleninu a žampiony pečlivě očistíme a opereme. Houby nakrájíme na tenké plátky, cibuli nadrobno, papriku na nudličky a pórek na menší špalíčky.
Na rozehřátém tuku necháme zesklovatět cibuli. Přidáme žampiony a za několik minut papriku a pórek. Krátce podusíme a nakonec směs osolíme a okořeníme pepřem a dobromyslí.
Na talíře upravíme těstoviny. Poklademe je dušenou zeleninou s houbami a posypeme strouhaným sýrem. Podáváme nejlépe se zeleninovým salátem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Losos na čočkovém salátu Luštěniny na tři způsoby Články z

Komentáře k receptu: Těstoviny se žampiony II.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

8 věcí, které zpomalují hubnutí: Patří mezi ně sport i detox! 8 věcí, které zpomalují hubnutí: Patří mezi ně sport i detox!
Proměna ložnice: z neútulného prostoru perfektní oáza klidu! Proměna ložnice: z neútulného prostoru perfektní oáza klidu!
Pleťový „jojo efekt" a jak mu zabránit Pleťový „jojo efekt" a jak mu zabránit
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web