Autor:

Těstoviny se sýrovou omáčkou

Střední
Ingredience
Smetana ke šlehání 250 ml
Sýr plísňový 150 g
Těstoviny 1 balíček
Sůl  
Petrželka  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy

Smetanu přivedeme k varu, přidáme nastrouhaný sýr a za stálého míchání povaříme do „hladka“. Můžeme osolit (podle chuti).

Uvaříme těstoviny a nakonec omáčku s těstovinami smícháme. Můžeme posypat petrželkou a podáváme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1
Šťavnaté hruškové speciality - 1. díl Články z

Komentáře k receptu: Těstoviny se sýrovou omáčkou

Komentáře

  1. petr   05.09.2011 | 11:29 | reagovat |

    da se pouzit misto smetany bily jogurt?

  2. Di   23.01.2008 | 18:20 | reagovat |

    Tahle omáčka je opravdu dobrá nejen na těstoviny. Výborná je i na vařenou brokolici nebo přírodně upravené vepřové či drůbeží maso. Dá se dát i tvrdý - polotvrdý sýr. Pokud je tučnější rozpustí se, dobrý je například královský (prodává se v Albertu, Bille apod.) Může se trochu opepřit nebo přidat malinko provensálského koření. Pokud není plísňák, tak sýrovou omáčku je dobré okořenit muškátovým oříškem.

  3. Maru   23.01.2008 | 17:48 | reagovat |

    Stačí i 12% smetana a rozdrobit různé druhy měkkých sýrů.Ale pokud je tam plísňový,má to výraznou chuť.Moc dobré!

  4. tina j.   13.08.2005 | 18:25 | reagovat |

    vypada to uplne strasne dobre, hned bych si dala:)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě 6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě
Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác
Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu! Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web