Autor:

Těstoviny s tuňákem IV.

Střední
Ingredience
Česnek  
Cibule  
Olej  
Rajský protlak  
Tuňák  
Rajčata  
Těstoviny  
Provensálské koření  
Sůl  
Pepř mletý  
Sýr  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Cibulku a česnek osmahneme na oleji do zlatova, přidáme okapaného tuňáka, trošku osahneme a hned dáme protlak a rajčata v konzervě, vše promícháme, prohřejeme a na konci přidáme provensálské koření, sůl a pepř dle chuti. Pokud mám olivy klidně je přidám. Servírujeme s uvařenými těstovinami, posypané sýrem.

Místo tuňáka se může dát mleté hovězí, nebo krůtí maso, je to dobrá obměna tohohle receptu, to ale nedávám olivy.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Králičí rillettes s ředkvičkami a okurkou Svěží chutě v kuchyni Články z

Komentáře k receptu: Těstoviny s tuňákem IV.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

8 věcí, které zpomalují hubnutí: Patří mezi ně sport i detox! 8 věcí, které zpomalují hubnutí: Patří mezi ně sport i detox!
Proměna ložnice: z neútulného prostoru perfektní oáza klidu! Proměna ložnice: z neútulného prostoru perfektní oáza klidu!
Pleťový „jojo efekt" a jak mu zabránit Pleťový „jojo efekt" a jak mu zabránit
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web