Těstoviny s tuňákem II.

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • těstoviny Mašličky
    • paprika Různých barev
    • cibule
    • tuňák - ve vlastní šťávě (Ne drcený)
    • eidam sýr

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Těstoviny uvaříme klasickým způsobem. Na másle zesklovatíme cibulku, přidáme na kousky nakrájené papriky. Necháme lehce změknout. Nakonec tuňáka se štávou, kterého jen prohřejeme. Ještě horké těstoviny smícháme se vzniklou směsí a přídáme jemně nastrouhaný sýr.
2
Vše dobře promícháme a tak na 3 minuty přiklopíme, aby se nám sýr rozpustil. Podáváme ozdobené plátky čerstvé papriky nebo petrželkou.
Zařazení: Maso Rybí

Komentáře k receptu

  • Kristýna Pospíšilová
    Kristýna Pospíšilová |

    27. 7. 2008 09:55

    moc dobré:-)

  • Veronika
    Veronika |

    18. 2. 2005 13:52

    Drcený tuňák se dá sice použít, ale není to tak dobré, protože se vám z něj udělá taková kaše!

  • Jana Wernischova
    Jana Wernischova |

    18. 2. 2005 11:50

    Tohle znám, je to rychlé a dobré, místo paprik se může použít jakákoliv jiná zelenina, klidně i zmrzlá směs, i když papriky jsou asi nejlepší. Ale ten tuňák jde úplně v pohodě použít i drcený, navíc je podstatně lacinější.