Autor:

Těstoviny s růžovozelenou omáčkou (špenátovou)

Střední
Ingredience
Cibule  
Česnek
Šunka 200 g
Sladká smetana 1 ks
Vegeta  
Sůl  
Pepř mletý  
Těstoviny
používám špagety Panzani
 
Listový špenát
např. Bonduelle
3 kostka
Rajský protlak
stačí malý
1 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy

Na másle nebo oleji zpěníme cibulku a česnek nakrájený na plátky. Přidáme špěnát, rozpustíme a podusíme. Přidáme protlak. Vlijeme smetanu, v níž rozmícháme trochu vegety a pepře. Provaříme, dle potřeby zředíme vývarem a dosolíme.

Omáčka má krásnou barvu a chutná výtečně.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Zásoba vitaminů na zimu? Sušte, mrazte, vakuujte! Články z

Komentáře k receptu: Těstoviny s růžovozelenou omáčkou (špenátovou)

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Potraviny, které spalují kalorie! Můžete jíst a zároveň hubnout? Potraviny, které spalují kalorie! Můžete jíst a zároveň hubnout?
Emma Watson prožívá noční můru, je totálně pod kontrolou Toma Hankse Emma Watson prožívá noční můru, je totálně pod kontrolou Toma Hankse
Těhotné a kojící ženy - jaké látky, vitamíny a minerály jsou potřebné? Těhotné a kojící ženy - jaké látky, vitamíny a minerály jsou potřebné?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web