Těstoviny s masem, cherry rajčátky a olivami

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
20 minut
2
porce
neuvedeno
autor: pippiva

Suroviny

Vložit do nákupu
    • těstoviny kratke, 70-80 g na osobu
    • 200
      g mleté maso - vepřové kyta, panenka
    • 2
      ks šalotka nebo 1 mensi cibule
    • 10
      ks cherry rajčátka muze byt i vice
    • 2
      hrst zelené olivy
    • tymián nejlepe cerstvy, snitka
    • olivový olej

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Rajčátka nakrájíme na čtvrtky, olivy na kolečka. Šalotku nakrájíme na drobno a necháme zesklovatět na troše oleje ve větší pánvi. Přidáme maso, lístečky tymiánu, osolíme, můžeme opepřit a za stálého míchání necháme osmahnout. Těstoviny uvaříme podle návodu, slijeme chvíli před tím, než jsou uplně uvařeny, neproplachujeme a rovnou je spolu s rajčátky a olivami přidáme k masu. Na vetším plameni vše promícháme, dokud se nám neprohřejí rajčata a olivy. Ihned podáváme.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Andrea
    Andrea |

    9. 8. 2013 08:33

    Zní to přímo božsky a dnes vyzkouším, přemýšlím, jestli s masem nebo bez.