Autor:

Těstoviny s lilkem a olivami

Střední
Ingredience
Fetuccini
bílé
800 g
Zelené olivy 200 g
Lilek
velký
1 ks
Česnek 3 stroužek
Olivový olej  
Citronová šťáva  
Petrželka
sekaná
 
Parmazán
čerstvě strouhaný
 
Sůl  
Pepř drcený  
Římský kmín  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z těstovin

Těstoviny uvaříme v osolené vodě „al dente“. Scedíme a vrátíme do hrnce. Mezitím nakrájíme olivy na půlky a lilek na kostičky. Nakrájený česnek orestujeme na olivovém oleji asi tak 30 sekund. Přidáme lilek a dusíme doměkka (5 minut). Přidáme olivy, citrónovou šťávu, sůl, pepř a mletý římský kmín. Smícháme s těstovinami.

Při podávání sypeme čerstvě nasekanou petrželkou a strouhaným parmazánem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Obložené chleby Obložené chleby - vyzkoušejte nové kombinace! Články z

Komentáře k receptu: Těstoviny s lilkem a olivami

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Pacientů s HIV stále přibývá: V Praze hrozí epidemie! Jak se nemoci vyhnout? Pacientů s HIV stále přibývá: V Praze hrozí epidemie! Jak se nemoci vyhnout?
Vánoce podle feng-šuej: Jak na to, aby se vás držely peníze a pohoda Vánoce podle feng-šuej: Jak na to, aby se vás držely peníze a pohoda
Co se zásnubním prstenem, když ze svatby sejde? Co se zásnubním prstenem, když ze svatby sejde?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web