Těstoviny s lilkem a olivami

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 800
      g fetuccini bílé
    • 200
      g zelené olivy
    • 1
      ks lilek velký
    • 3
      stroužek česnek
    • olivový olej
    • citronová šťáva
    • petrželka sekaná
    • parmazán čerstvě strouhaný
    • sůl
    • pepř drcený
    • římský kmín

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Těstoviny uvaříme v osolené vodě „al dente“. Scedíme a vrátíme do hrnce. Mezitím nakrájíme olivy na půlky a lilek na kostičky. Nakrájený česnek orestujeme na olivovém oleji asi tak 30 sekund. Přidáme lilek a dusíme doměkka (5 minut). Přidáme olivy, citrónovou šťávu, sůl, pepř a mletý římský kmín. Smícháme s těstovinami.
2
Při podávání sypeme čerstvě nasekanou petrželkou a strouhaným parmazánem.
Zařazení: Pokrmy Z těstovin

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.