Autor:

Těstoviny s lilkem a olivami

Střední
Ingredience
Fetuccini
bílé
800 g
Zelené olivy 200 g
Lilek
velký
1 ks
Česnek 3 stroužek
Olivový olej  
Citronová šťáva  
Petrželka
sekaná
 
Parmazán
čerstvě strouhaný
 
Sůl  
Pepř drcený  
Římský kmín  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z těstovin

Těstoviny uvaříme v osolené vodě „al dente“. Scedíme a vrátíme do hrnce. Mezitím nakrájíme olivy na půlky a lilek na kostičky. Nakrájený česnek orestujeme na olivovém oleji asi tak 30 sekund. Přidáme lilek a dusíme doměkka (5 minut). Přidáme olivy, citrónovou šťávu, sůl, pepř a mletý římský kmín. Smícháme s těstovinami.

Při podávání sypeme čerstvě nasekanou petrželkou a strouhaným parmazánem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Jarní svačiny pro děti Jarní svačiny pro děti Články z

Komentáře k receptu: Těstoviny s lilkem a olivami

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

30 nejtrapnějších vět, kterými se s námi rozcházejí: Kolik z nich jste slyšela i vy? 30 nejtrapnějších vět, kterými se s námi rozcházejí: Kolik z nich jste slyšela i vy?
Jarní květinové dekorace za pár korun: Z vajíčkových plat Jarní květinové dekorace za pár korun: Z vajíčkových plat
Proč vás často bolí hlava? Kdy už musíte jít k lékaři? Proč vás často bolí hlava? Kdy už musíte jít k lékaři?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web