Autor:

Těstoviny s čínskou omáčkou

Střední
Ingredience
Těstoviny 500 g
Krůta  
Čínské zelí 1 ks
Pórek 1 ks
Cibule  
Česnek  
Sůl  
Pepř mletý  
Chilli  
Bobkový list  
Vývar 2 dl
Sojová omáčka  
Olej  
Cukr  
Ocet  
Škrob  
Vepřové maso
(kuře, kýta)
300 g
Moučkový cukr 1 lžička

Postup přípravy:

Zařazení: Maso

Na oleji rozehřejeme česnek s plátky cibule, přidáme na nudličky nakrájené maso a zprudka osmahneme. Přidáme na kolečka nakrájený pórek, sůl, koření, sójovou omáčku a dusíme. Vždy, když šťávu vysmahneme, přilijeme vývar a dusíme, až je maso měkké.

Potom vmícháme sójovou omáčku (asi 2 lžíce), trošku octa a cukru. Směs zahustíme škrobem rozmíchaným v trošce vody, který rychle vmícháme do omáčky a minutu povaříme. Nakonec vmícháme hrst spařeného čínského zelí. Omáčku servírujeme zvlášť. Zdobíme pažitkou nebo zeleninovou oblohou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Těstoviny s mozzarellou Rychlé večeře na celý týden Články z

Komentáře k receptu: Těstoviny s čínskou omáčkou

Komentáře

  1. Lenka Ševčíková   01.07.2004 | 13:14 | reagovat |

    3 česneky, 3 cibule, 1 paprika, 7 menších listů čín.zelí, 1 lžička soli, 1 bob. list, 1 lžíce sójové omáčky, půl masoxu, 2 lžičky cukru moučka

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje? Voda s citronem jako spalovač tuků: Vážně to funguje?
Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky! Jak zamaskovat odrosty rychle a bez barvení? Známe kosmetické triky!
Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět? Nezbytné železo – co je dobré o něm vědět?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web