Autor:

Těstoviny s bryndzou

20 minut PT0H20M
Snadné
Porce: 2
Ingredience
Cibule 1 ks
Česnek 3 stroužek
Rajčata oloupaná 4 ks
Olivový olej  
Bazalka  
Italské těstoviny
dle uvážení
 
Bryndza 100 g

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z těstovin

V pánvi na rozpáleném olivovém oleji osmahneme cibulku. Přidáme nakrájená oloupaná rajčata a na plátky nakrájený česnek. Necháme, aby rajčata pustila šťávu. Přidáme špetku bazalky a na závěr kostku bryndzy, kterou postupně vmícháme mezi směs rajčat, česneku a cibulky.
Solit není třeba, bryndza si podrží svoji výraznou chuť.

Touto „omáčkou“ pak polijeme těstoviny, které jsme si připravili.

Recept je to rychlý a hlavně chutný a levný.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Plněné lososové brambory Brambory - podzimní královny. Tradiční i neobvyklé recepty Články z

Komentáře k receptu: Těstoviny s bryndzou

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

30 nejtrapnějších vět, kterými se s námi rozcházejí: Kolik z nich jste slyšela i vy? 30 nejtrapnějších vět, kterými se s námi rozcházejí: Kolik z nich jste slyšela i vy?
Jarní květinové dekorace za pár korun: Z vajíčkových plat Jarní květinové dekorace za pár korun: Z vajíčkových plat
Proč vás často bolí hlava? Kdy už musíte jít k lékaři? Proč vás často bolí hlava? Kdy už musíte jít k lékaři?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web