Autor:

Těstoviny po provensálsku II.

Střední
Ingredience
Těstoviny 500 g
Ementál 100 g
Sýr Niva 50 g
Sůl  
Česnek 4 stroužek
Bazalka  
Máslo 30 g
Rostlinný olej 4 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z těstovin

Těstoviny uvaříme ve větším množstvý osolené vody do měkka. Scedíme, necháme okapat a vložíme do mísy. Pokapeme lžičkou oleje. Česnek rozetřeme s troškou soli, bazalkou, máslem a olejem. Vmícháme do těstovin. Ementálský sýr nastrouháme na těstoviny a navrch nastrouháme sýr Niva. Ozdobíme zelenou petrželovou natí. Těstoviny podáváme horké.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Marocké kuskusové karbanátky Placičky: Chuťovka nejen k pivu Články z

Komentáře k receptu: Těstoviny po provensálsku II.

Komentáře

  1. bramborka   02.10.2006 | 17:05 | reagovat |

    Jednoduché,rychlé řekla bych.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Dcera Cindy Crawford vypadá jak její matka! Podívejte se na další děti slavných Dcera Cindy Crawford vypadá jak její matka! Podívejte se na další děti slavných
Gábi se nebojí zeptat: Podívejte se, jak sexkoučka učí masáž penisu Gábi se nebojí zeptat: Podívejte se, jak sexkoučka učí masáž penisu
Elegantní i bláznivé: Jaké nehty budou letos trendy? Elegantní i bláznivé: Jaké nehty budou letos trendy?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web