Těstoviny po provensálsku II.

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 500
      g těstoviny
    • 100
      g ementál
    • 50
      g sýr niva
    • sůl
    • 4
      stroužek česnek
    • bazalka
    • 30
      g máslo
    • 4
      lžíce rostlinný olej

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Těstoviny uvaříme ve větším množstvý osolené vody do měkka. Scedíme, necháme okapat a vložíme do mísy. Pokapeme lžičkou oleje. Česnek rozetřeme s troškou soli, bazalkou, máslem a olejem. Vmícháme do těstovin. Ementálský sýr nastrouháme na těstoviny a navrch nastrouháme sýr Niva. Ozdobíme zelenou petrželovou natí. Těstoviny podáváme horké.
Zařazení: Pokrmy Z těstovin

Komentáře k receptu

  • bramborka
    bramborka |

    2. 10. 2006 17:05

    Jednoduché,rychlé řekla bych.