Autor:

Těstoviny po provensálsku II.

Střední
Ingredience
Těstoviny 500 g
Ementál 100 g
Sýr Niva 50 g
Sůl  
Česnek 4 stroužek
Bazalka  
Máslo 30 g
Rostlinný olej 4 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z těstovin

Těstoviny uvaříme ve větším množstvý osolené vody do měkka. Scedíme, necháme okapat a vložíme do mísy. Pokapeme lžičkou oleje. Česnek rozetřeme s troškou soli, bazalkou, máslem a olejem. Vmícháme do těstovin. Ementálský sýr nastrouháme na těstoviny a navrch nastrouháme sýr Niva. Ozdobíme zelenou petrželovou natí. Těstoviny podáváme horké.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Pomazánka s koprem Recepty na sýrové dobroty Články z

Komentáře k receptu: Těstoviny po provensálsku II.

Komentáře

  1. bramborka   02.10.2006 | 17:05 | reagovat |

    Jednoduché,rychlé řekla bych.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Velký test řasenek v ceně od 250 do 450 korun: Která je nejlepší? Velký test řasenek v ceně od 250 do 450 korun: Která je nejlepší?
Vodka s klobásou nebo sprej na astma: Jaké šílené diety lidé drží? Vodka s klobásou nebo sprej na astma: Jaké šílené diety lidé drží?
Gastrický bypass - jednoduchá operace, která zachraňuje životy Gastrický bypass - jednoduchá operace, která zachraňuje životy
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web