Autor:

Těstoviny Pastrami

Snadné
Ingredience
Asparagus 125 g
Těstoviny
kolínka, mušle, ...
300 g
Pastrami šunka 120 g
Sušená rajčata
v oleji
130 g
Citronová šťáva 1 lžíce

Postup přípravy:

Přivedeme osolenou vodu k varu a dáme do ní na větší kousky nakrájený asparagus. Povaříme asi 1-2 minuty. Scedíme a propláchneme studenou vodou. Těstoviny uvaříme dle návodu, scedíme a dáme zpět do hrnce. Přidáme nakrájenou pastrami, rajčata, olej a asparagus. Přidáme trošku citronové šťávy a ochutíme solí a pepřem. Pořádně promícháme a podáváme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Vepřová roláda s houbami (Foto: Jakub Jurdič) Rolády pro každého krok za krokem Články z

Komentáře k receptu: Těstoviny Pastrami

Komentáře

  1. Marsí   10.05.2006 | 13:34 | reagovat | závadný

    No taky jsem si neuměla představit sekané kapradí v jídle...:o)))Díky...neumřu blbá..tohleto jsem tedy vůbec nevěděla.Mimoch. taky mám hrozně ráda chřest, ale těch receptů jak něco připravit z čerstvého je dost málo.

  2. Helena   09.05.2006 | 15:27 | reagovat | závadný

    Asparagus je je v Anglii chrest.Pani Svitakova mi pomohla vyresit,na co puziji konzervu chrestu pro kterou jsem nemela vyuziti.Recept se mi libi.

  3. Ivana   09.05.2006 | 14:56 | reagovat | závadný

    Asparagusem se myslí ta pokojová popínavá šlahounovitá květina, co se doplňuje do vázaných kytic? Děkuji za odpověď.

    1. Anna   31.01.2016 | 18:14 | reagovat | závadný

      Asparagus v tomto receptu je chřest. Autor si asi nevěděl rady s překladem. Jinak moje babička na Moravě chřest pěstovala a po jarní sklizni zbytek rostlinn vyrostl a výhony byly vysoké a podobně vypadající jako ten pokojový asparagus. Na podzim mívá drobné kuličky a běžně se pěstuje jako to zelené do kytic. Určitě si to vygooglujte. :-))

  4. Pavlína Svitáková   09.05.2006 | 13:48 | reagovat | závadný

    Chřest by se mohl použít i z konzervy ne?Lehký,rychlý pokrm a určitě bude i chutný!Suš.rajčata,chřest šunčička - paráda.Díky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web