Autor:

Těstoviny - i krátké s klasickou rajčatovou omáčkou

Snadné
Ingredience
Špagety 400 g
Olej  
Česnek 4 stroužek
Rajčata 1 kg
Sůl  
Bazalka  
Papričky peperoncini  

Postup přípravy:

Na oleji zpěníme nakrájený česnek do sklovita, přidáme peperoncino dle chuti, osmahneme, pak čerstvá, na malé kousky nakrájená rajčata nebo z plechovky loupaná rajčata, rozmačkáme a za občasného míchání 10 -15 minut vaříme. Osolíme - asi 1/3 velké polévkové lžíce soli. Jakmile šťáva hodně zhoustne, olej se zabarví do červena, přidáme 5-6 lístků bazalky, čerstvé nebo mražené, zamícháme, vypneme a do kastrolu s omáčkou přidáme uvařené scezené špagety a zamícháme. Dle chuti můžeme přidat parmazán.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Kuřecí prsa s limetkou Rychlé večeře od pondělí do pátku Články z

Komentáře k receptu: Těstoviny - i krátké s klasickou rajčatovou omáčkou

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

8 věcí, které zpomalují hubnutí: Patří mezi ně sport i detox! 8 věcí, které zpomalují hubnutí: Patří mezi ně sport i detox!
Proměna ložnice: z neútulného prostoru perfektní oáza klidu! Proměna ložnice: z neútulného prostoru perfektní oáza klidu!
Pleťový „jojo efekt" a jak mu zabránit Pleťový „jojo efekt" a jak mu zabránit
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web