Autor:

Těstoviny - i krátké s klasickou rajčatovou omáčkou

Snadné
Ingredience
Špagety 400 g
Olej  
Česnek 4 stroužek
Rajčata 1 kg
Sůl  
Bazalka  
Papričky peperoncini  

Postup přípravy:

Na oleji zpěníme nakrájený česnek do sklovita, přidáme peperoncino dle chuti, osmahneme, pak čerstvá, na malé kousky nakrájená rajčata nebo z plechovky loupaná rajčata, rozmačkáme a za občasného míchání 10 -15 minut vaříme. Osolíme - asi 1/3 velké polévkové lžíce soli. Jakmile šťáva hodně zhoustne, olej se zabarví do červena, přidáme 5-6 lístků bazalky, čerstvé nebo mražené, zamícháme, vypneme a do kastrolu s omáčkou přidáme uvařené scezené špagety a zamícháme. Dle chuti můžeme přidat parmazán.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 1x)
V jednom ohni: Pekelně ostré vaření na zahřátí Články z

Komentáře k receptu: Těstoviny - i krátké s klasickou rajčatovou omáčkou

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová
Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web